Kvinde død i brand

Beboeren i en lejlighed, hvor der natten til onsdag opstod brand, er død, oplyser Østjyllands Politi

En 59-årig kvinde har natten til onsdag mistet livet i en brand i Randers.

Det skriver Amtsavisen.dk.

Beredskab og Sikkerhed i Randers fik meldingen natten til onsdag, men kom ikke frem til branden tidsnok til at redde kvinden. Branden er sket i Hospitalsgade i det centrale Randers.

Onsdag formiddag har politiet identificeret den omkomnes identitet.

Onsdag morgen havde Østjyllands Politi endnu ikke identificeret kvinden, fortæller pressekoordinator Janni Lundager til avisen. Hun understreger samtidig, at man heller ikke på nuværende tidspunkt er klar over årsagen til branden.

- Den kan vi ikke sige noget om, før teknikerne har gennemgået stedet, men der er umiddelbart intet mistænkeligt ved branden, lyder det fra Janni Lundager.

Hos brandvæsnet i Randers fortæller vagthavende indsatsleder Jørgen Hansen, at branden opstod i en lejlighed på fjerde sal. Han fortæller desuden, at den ikke har været voldsom.

Branden blev anmeldt lidt efter klokken 01. Ifølge Jørgen Hansen var det naboerne, der kunne lugte røg, og som så ringede efter hjælp.

- Da vi kommer frem, har beboerne selv evakueret ejendommen. Vi går i gang med at slukke ilden og finder så en person liggende død i lejligheden, fortæller Jørgen Hansen.

Brandfolkene fik bugt med flammerne efter et par timer, og derfor kunne de forlade stedet klokken 03.30.