Kvinde dræbt i højresvingsulykke

En 77-årig kvinde har mistet livet i en højresvingsulykke i Glostrup

(Video: Kenneth Meyer)

Ved du noget om sagen eller de implicerede? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os et tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

En 77-årig kvinde har mandag eftermiddag mistet livet i en højresvingsulykke på Roskildevej ved Paul Bergsøes Vej i Glostrup.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

- Der er tale om en højresvingsulykke, hvor en lastbil og en cyklist er involveret, og kvinden er desværre afgået ved døden, siger Brian Toftemann, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, til Ekstra Bladet.

Vagtchefen har endnu ikke oplysninger om de nærmere omstændigheder bag ulykken, men politiet har ingen formodning om, at der er alkohol involveret.

Efter påkørslen, der skete kort før halv to, var vejen spærret i omkring halvanden time, mens redningsmandskabet arbejdede på stedet og politiets bilinspektør arbejdede på stedet.

Efter påkørslen blev den 77-årige kvinde hastet på skadestuen med politi-eskorte, men hendes liv stod altså ikke til at redde.

Chaufføren af lastbilen, en 69-årig mand, vil efter al sandsynlighed blive sigtet for uagtsomt manddrab, men ifølge vagtchefens oplysninger er han formelt endnu ikke sigtet.