Kvinde dræbt i trafikulykke: Mand fængslet

En mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for uagtsomt manddrab efter en trafikulykke, der onsdag kostede en 52-årig kvinde livet ved Thorning syd for Viborg

Onsdag eftermiddag mistede en 52-årig kvinde livet, da hendes bil blev ramt bagfra af en anden bil.

Ifølge politiet var den 37-årige fører af den anden bil påvirket af både alkohol og narko, da ulykken skete. Desuden var han frakendt sit kørekort.

Torsdag blev han derfor fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for uagtsomt manddrab og flere overtrædelser af færdselsloven. Her blev han varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

- Han nægter sig skyldig i uagtsomt manddrab, men erkender i det store hele overtrædelserne af færdselsloven, siger Jakob Kjær Ratz, der var anklager i grundlovsforhøret.

Den 37-årige kærede ikke afgørelsen om varetægtsfængsling til landsretten.

Ulykken skete på Aalborgvej - hovedvej 13 - ved Thorning, der ligger cirka 20 kilometer syd for Viborg.

Kvinden holdt stille og ventede på at kunne svinge til venstre, da hendes bil blev ramt bagfra. Sammenstødet betød, at hendes bil blev skubbet over i den modsatte kørebane.

Her blev kvindens bil ramt frontalt af en modkørende.

- Nu skal bilinspektøren færdiggøre sine undersøgelser for at fastlægge de nærmere omstændigheder ved ulykken, og lægelige undersøgelser skal blandt andet fastslå den sigtedes promille, siger Jakob Kjær Ratz.