Kvinde er fængslet for medvirken til drab på 51-årig ved Herning

Politiet efterforsker taxavognmands død i rækkehus i Gullestrup ved Herning. 38-årig mand har meldt sig selv

Efter drabet på en 51-årig mand i Gullestrup er der onsdag retsmøde i Retten i Herning. Politi har ikke ønsket umiddelbart at give oplysninger om sigtelsen. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Efter drabet på en 51-årig mand i Gullestrup er der onsdag retsmøde i Retten i Herning. Politi har ikke ønsket umiddelbart at give oplysninger om sigtelsen. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Følg Krimi

En dommer har onsdag fængslet en kvinde, som politiet mistænker for at have deltaget i drabet på en 51-årig mand i Gullestrup ved Herning.

Kvinden blev anholdt tirsdag eftermiddag kort efter klokken 14, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi onsdag.

I Retten i Herning er det kommet frem, at den 51-årige Peter Schnack, som var taxavognmand, blev stukket flere gange med kniv, skriver Herning Folkeblad.

Kvinden, der er 48 år, er blevet varetægtsfængslet i 14 dage. Hun har på stedet kæret afgørelsen til Vestre Landsret. Hun nægter sig skyldig.

Hvilken relation der er mellem kvinden og den 51-årige, har politiet ikke ønsket at oplyse.

Forbrydelsen skal være sket i tiden mellem 5. og 14. juli, fremgår det af den sigtelse, som er blevet oplæst i onsdagens retsmøde.

Politiets efterforskere betragter fortsat en 38-årig mand fra Herning, der blev efterlyst med navn og foto tirsdag, som den hovedmistænkte i sagen.

Han har onsdag eftermiddag meldt sig selv, oplyser politiet på det sociale medie Twitter. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag.

Politiet har ikke yderligere oplysninger før grundlovsforhøret.

Det var tirsdag morgen omkring klokken ni, at en bekendt til den 51-årige henvendte sig til politiet, fordi han var bekymret for ham.

Den 51-årige blev derefter fundet død i et rækkehus i Lupinens Kvarter i Gullestrup.

Politiet foretog afspærringer i området for at lede efter spor i sagen, ligesom beboere i området ved Lupinens Kvarter blev udspurgt, har TV Midtvest tidligere rapporteret.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU