Kvinde fængslet efter tur på restaurant: Bed en stump af ejerens øre

Turen på den kinesiske restaurant gik ikke helt som planlagt

Foto: Macomb County Sheriff's Office.
Foto: Macomb County Sheriff's Office.

24-årige Jade Anderson gik torsdag aften ind på 'China 1 Restaurant' i Michigan angiveligt for at klage over sin bestilling.

Hun opsøgte derfor ejerne for at brokke sig, men på grund af en sprogbarriere var ejernes søn nødt til at oversætte. Noget tyder dog på, at Jade Anderson ikke fik det svar, hun havde håbet på. For kort tid efter skubbede hun angiveligt sønnen og smed sin mad på gulvet. Derefter gik hun efter den kvindelige ejer, men det nåede den mandlige ejer at forhindre.

Og så gik Jade Anderson til angreb på ham. Hun blev efterfølgende skubbet ud af restauranten, og her bed hun i hans øre, hvilket resulterede i, at Jade Anderson bed en del af øret.

Det skriver den lokale tv-station WXYZ.

Sønnen skyndte sig at ringe til alarmcentralen, hvor han fortalte, at han var bange og bad politiet om at komme til restauranten. Da politiet nåede frem, opdagede de, at mandens øre var bidt halvt af, og at kvinden havde en stor bule i panden.

Manden blev kørt til hospitalet, mens kvinden blev anholdt. Hun er nu fængslet med løsladelse mod kaution for 20.000 dollars, hvilket svarer til 128.000 danske kroner.