Kvinde fængslet for drabsforsøg

Offeret var i livsfare og måtte akut opereres i en sag om drabsforsøg fra Odense

Følg Krimi

Søndag eftermiddag er en 21-årig kvinde blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for drabsforsøg.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Den 21-årige kvinde er sigtet for med mindst seks knivstik at have forsøgt at dræbe en 20-årig kvinde i en opgang på Skt. Knuds Gade i Odense lørdag eftermiddag.

Offeret - en 20-årig kvinde - pådrog sig alvorlige skader under episoden og måtte natten til søndag ifølge politiet opereres på Odense Universietshospital. Søndag morgen meldte politiet, at hun var stabil.

- Vi efterforsker sagen som et drabsforsøg. Det gør vi blandt andet henset til de forholdsvis mange skader, forurettede har. Hun har i hvert fald så mange knivlæsioner, at vi helt kan udelukke, at der skulle være tale om et uheld, sagde vagtchef Lars Thede om hændelsen søndag formiddag.

Den 21-årige kvinde blev anholdt klokken 20.30 lørdag aften. Grundlovsforhøret søndag blev, efter sigtelsen var læst op, holdt bag lukkede døre, og derfor er det uvist om en muligt motiv blev vendt i retten.

- Men jeg kan sige, at der er en relation mellem de to kvinder. Ikke en familiær-relation, men der er altså ikke tale om en tilfældig hændelse her. Der er en relation, som går forud for episoden, siger vagtchefen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind