Du kan her rette dine indstillinger for, om vi må sætte cookies og bruge persondata.
Rapportér annonce
Du har mulighed for at rapportere denne annonce til annonceafdelingen på Ekstra Bladet, hvis du enten finder annoncen upassende eller at annonceringen er ulovlig.
Vær opmærksom på at du er i gang med at anmelde en annonce som værende ulovlig, er du sikker på du vil fortsætte? (En ulovlig annonce overtræder gældende lovgivning, læs mere her)
Tak for din påbegyndte anmeldelse. Vi har flere retningslinjer for annoncering på Ekstra Bladet, som skal overholdes, og hvis vi finder at annoncøren ikke har overholdt disse, vil de blive frataget muligheden for at annoncere på Ekstra Bladet fremadrettet. Det vil hjælpe os meget, hvis du vil skrive en uddybende kommentar nedenfor, så vi kan få lokaliseret annoncen og tjekket op på om vores retningslinjer overholdes.
Tak for din påbegyndte anmeldelse. Vi vil gerne høre din begrundelse for din anmeldelse, så vi kan undersøge annoncen, da vi tager alle indsendte anmeldelser alvorligt. Det vil hjælpe os meget, hvis du vil skrive en uddybende kommentar nedenfor.
Din begrundelse skal som minimum bestå af 30 tegn
Tak for din henvendelse
Din anmeldelse er nu afsluttet. Tak fordi du bidrager til EB.dk.Annoncerne på EB.dk er en essentiel indtægtskilde, som sørger for at Ekstra Bladet hver dag kan udkomme, og holde danskerne oplyste om hvad der foregår rundt omkring i verden.
Fejl
Der skete en fejl med afsendelsen af rapporteringen.
'De to mænd overbeviste kvinden om at overføre et større pengebeløb til en "sikker konto", hvilket hun gjorde', skriver politikredsen.
Kvinden anmeldte hændelsen klokken 02.47 - natten til mandag.
Beder aldrig om følsomme oplysninger Politikredsen skriver i døgnrapporten, at politiet aldrig vil ringe til borgere for at få udleveret personlige oplysninger og/eller kontooplysninger.
Politiet vil heller ikke bede folk om at overføre penge.
'Hvis man bliver ringet op af nogen, som forsøger at lokke en til at udlevere person- og/eller bankoplysninger eller til at overføre penge til en konto, er det bedst at lægge røret på med det samme', lyder opfordringen.
Annonce:
Langt fra første gang Det er ikke første gang og desværre nok heller ikke sidste gang, at en borger bliver udsat for svindel i lignende omfang.
Kvinden gjorde, som hun blev bedt om og overførte omkring 200.000 kroner.
'Hverken banken eller politiet kontakter nogensinde borgerne på den måde. Svindlerne er meget veltalende og udnytter typisk den forvirring, der opstår, når de ringer og påstår, at ens penge er i fare for at blive stjålet her og nu'.
'Vi opfordrer fortsat folk til at snakke med deres ældre pårørende om risikoen for at blive svindlet', lød det dengang fra Midt- og Vestsjællands Politi.
FAKTA: Sådan undgår du at blive offer for telefonsvindel
Adskillige danskere bliver hvert år franarret store summer penge af svindlere, der ringer ofrene op og overbeviser dem op, at de skal overføre deres opsparing til andre konti.
Onsdag oplyste Midt- og Vestsjællands Politi, at to ældre kvinder fra Køge inden for den seneste uge er blevet svindlet for over en million kroner til sammen.
Her er nogle gode råd til, hvordan du undgår at blive offer for samme skæbne. Rådene er fra politiassistent Randi Mortensen fra Midt- og Vestsjællands Politi.
Hun arbejder i det kriminalpræventive sekretariat og har beskæftiget sig med en række svindelsager.
* Fjern dit telefonnummer fra nummeroplysningssider som Krak, De Gule Sider og 118.dk. Det er på disse sider, at svindlerne finder deres ofre.
* Gør profiler på sociale medier private, så de ikke er åbne for alle. Svindlerne kan finde informationer på eksempelvis Facebook, der gør, at de over for ofrene kan lyde som om, de kender dig.
* Tænk dig om, hvis du bliver ringet op af en, du ikke kender - især hvis det er et uventet opkald.
* Lad dig ikke snyde af, at telefonnummeret, der bliver ringet op fra, kan minde om det, din bank eller politiet har. Svindlerne kan få deres telefonnumre til at minde om dem.
* Du må aldrig give bankoplysninger over telefonen eller udlevere oplysninger om hæve- eller kreditkort. Din rigtige bank har dine oplysninger, og politiet vil aldrig efterspørge dem.
* Tal med pårørende om risikoen for at blive snydt.
* Skulle uheldet være ude, og du finder ud af, du er blevet svindlet, så spær dit eller dine hæve- og kreditkort hurtigt muligt og anmeld det til politiet.