Kvinde knivstukket i ryggen af veninde

En 20-årig kvinde er blevet stukket med kniv på Nørrebro i København, men hun er uden for livsfare

En kvinde blev kørt på hospitalet efter at være blevet stukket ned (video: Localeyes)

En 20-årig kvinde er her til aften blevet bragt til Rigshospitalet efter at være blevet stukket med kniv på Tagensvej i København.

Se mere video på Localeyes

Det oplyser Københavns Politi til Ekstra Bladet.

- Offeret har i en længere periode været uvenner med en tidligere veninde, og i dag kom hun kortvarigt hjem på sin bopæl. Da hun så går ind i opgangen og er på vej op ad trapperne, kommer gerningskvinden ned ad trapperne, siger Sajjad Haider, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

Mødet førte til, at de to kvinder snakkede sammen ude foran opgangen, og undervejs blev den anden kvinde, der er 22 år, aggressiv.

- Da den 20-årige vil gå derfra, får hun et knivstik i den øverste del af ryggen, siger han.

Flygtede til kiosk
Hun formåede efterfølgende at få afværget nogle slag, hvorefter hun stak af til en nærliggende kiosk, hvorfra hun lånte en telefon for at ringe til sin mor. Kioskejeren alarmerede efterfølgende politiet, og den 20-årige kvinde blev derefter kørt med en ambulance til Rigshospitalets Traumeafdeling.

Kvinden er uden for livsfare, og der var ikke nogen vitale kropsdele, der blev ramt med kniven, fortæller efterforskningslederen.

Den 22-årige kvinde er nu eftersøgt af politiet.

- Hun stak af dernedefra, men vi ved hvem hun er, så hende leder vi efter i øjeblikket. Men eftersom vi kender hende, er det blot et spørgsmål om tid, før vi får fat i hende, siger Sajjad Haider.

- Det bedste for hende ville være, at hun selv ringer til os eller dukker op, så vi kan få det overstået på en stille og rolig måde, siger han.

Ved du noget om sagen? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os dit tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.