Kvinde mishandlet og voldtaget i flere timer på Mændenes Hjem

Tidligere voldsdømt somalier kræves udvist for særlig farlig voldtægt

Gennem to en halv time blev en yngre kvinde holdt indespærret på et værelse på Mændenes Hjem i Lille Istedgade, hvor hun blev mishandlet og voldtaget, lyder tiltalen mod 38-årig beboer på stedet. Foto: Jonas Olufson
Gennem to en halv time blev en yngre kvinde holdt indespærret på et værelse på Mændenes Hjem i Lille Istedgade, hvor hun blev mishandlet og voldtaget, lyder tiltalen mod 38-årig beboer på stedet. Foto: Jonas Olufson
Følg Krimi

Gennem to en halv time blev en yngre kvinde holdt indespærret på et værelse på Mændenes Hjem i Lille Istedgade i København, mens hun blev mishandlet og voldtaget.

Københavns politi har tiltalt en 38-årig tidligere voldsdømt somalier for voldtægten, der ifølge anklageskriftet var af særlig farlig karakter. 

Somalieren råbte flere gange ’I will kill you’, truede kvinden med en saks, slog hende i hovedet med en flaske og sparkede hende to gange i ryggen, da hun forsøgte at flygte fra værelset.

Den 38-årige har tidligere erkendt, at han havde samleje med kvinden, men hævder, at det skete frivilligt. De to var bekendte i forvejen.

Han stilles i næste uge for Københavns Byret, hvor anklagemyndigheden kræver ham udvist efter dom med indrejseforbud i mindst seks år.

- Du er kidnappet
Voldtægten og frihedsberøvelsen skete natten mellem den 13. og 14. juli sidste år, hvor kvinden fik besked på, at nu var hun kidnappet og ikke måtte forlade værelset.

Herefter hev den 38-årige, ifølge tiltalen, kvinden i håret, slog hende i ansigtet med knyttet hånd, sparkede hende i maven og tog kvælertag på hende, så hun fik blå mærker på halsen og ufrivillig vandladning.

Så beordrede han kvinden til at tage tøjet af og lægge sig på sengen, hvor han ifølge tiltalen voldtog hende, selv om hun græd og flere gange sagde ’stop, stop’.

Voldtægt af særlig farlig karakter har en strafferamme på 12 års fængsel, men retssagen mod den 38-årige kører som en domsmandssag, fordi anklagemyndigheden kun nedlægger påstand om en straf på under fire års fængsel.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+