Kvinde og mand såret af knivstik i lejlighed

Mystik om knivstikkeri i Valby: - Den ene kan vi ikke forstå, og den anden ved vi ikke, om vi skal tro på, siger efterforskningsleder

En kvinde og en mand er blevet såret af knivstik på Skyttegårdsvej i Valby. (Foto: Google Street View)
En kvinde og en mand er blevet såret af knivstik på Skyttegårdsvej i Valby. (Foto: Google Street View)

Ved du noget, så tip os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

To personer - en kvinde og en mand - er blevet såret af knivstik i en lejlighed tirsdag morgen i Valby.

Kvinden, som i lighed med med manden er af somalisk oprindelse, ringede til alarmcentralen, hvor man til at begynde med var stærkt mystificeret over, hvad anmeldelsen gik ud på:

- Hun påstår sig overfaldet, men på grund af sprogvanskeligheder går der noget tid, før vi finder ud af, at der er tale om knivstikkeri, siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi Gunnar Nørager til Ekstra Bladet.

Stemmer ikke overens
Mens kvinden ifølge hans kollega vagtchef Henrik Svejstrup har et overfladisk sår i brystet, har manden afværgelæssioner.

- Hvem, der har gjort hvad, ligger noget uklart for os lige nu. Begge to har skader som efter knivstik, og umiddelbart ser vi på ham som gerningsmand, men det stemmer ikke overens med de skader, han har, uddyber Gunnar Nørager.

- Den ene kan vi ikke forstå, og den anden ved vi ikke, om vi skal tro på, lyder det videre.

Den 30-årige kvinde og 47-årige mand er kørt til behandling for deres skader på to forskellige hospitaler.

- Knivstikkeri er pr. definition altid alvorligt, men skaderne ser ikke ud til at være kritiske, siger Gunnar Nørager, som tirsdag morgen har arbejdet på gerningsstedet.

Muligt vidne
Han kan ikke oplyse, hvorvidt nogen af de to knivstukkede bor i lejligheden, men blot, at:

- De ikke er samboende. Men deres relation er endnu uklar, fortæller Gunnar Nørager, som tilføjer, at begge to var til stede, da politiet ankom til lejligheden.

Politiet håber nu, at et muligt vidne kan kaste lys over episoden.

- Vi har muligvis fat i et vidne, der kan fortælle noget. Der har været en tredje person til stede, men så er spørgsmålet, om den pågældende mand har været tilstede under hele forløbet. Det er en af de ting, der skal undersøges.

Politiet har sikret en kniv, som menes at være brugt under knivstikkeriet. Desuden har en hundepatrulje været på arbejde for at sikre yderligere spor.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 04.10.

Ekstra Bladet følger sagen.

Ved du noget, så tip os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.