Kvinde og tre mænd dømt: Skamferede mands penis

En kvinde og to mænd er ved Retten i Sønderborg idømt fængselsstraffe på to år i voldssag. En fjerde mand har fået tre års fængsel

Retten i Sønderborg har netop afsagt dom over tre mænd og en kvinde i forbindelse med en voldssag, hvor en 44-årig afghansk mand fik skamferet sin penis.

Overfaldet på den 44-årige afghanske mand skete 1. maj i en have i Tinglev.

Ifølge anklageskriftet opstod der pludseligt kaotiske scener, da de nu dømte holdt deres 44-årige offer fast på jorden, mens de med en kniv omhyggeligt lagde et snit hele vejen rundt om roden af penis og løsnede skindet. Det skete uden at penis i øvrigt blev beskadiget.

- Det var voldsomt, og der var rigtig meget blod, fortalte et vidne tilbage i maj til Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger havde en af de nu dømte i sagen i forvejen et tilhold mod at opsøge adressen.

De dømte er en far, hans datter og svigersøn samt hans ekskones bror. Faren, Mohammad Farog Mostaghim, er idømt tre års fængsel.

Datteren, Hadia Mostaghim, svigersønnen, Obaidullah Tawanuddin, og ekskonens bror, Harass Ahmad Fayaz, er alle idømt to års fængsel. Familien stammer fra Afghanistan.

Det var angiveligt jalousi, som lå bag overfaldet. Ekskonen var nemlig begyndt at se den 43-årige, og det fik Mohammad Mostaghim til at samle familien til overfaldet.

Mohammad Mostaghim er tidligere dømt for vold, og derfor har han fået en hårdere straf end de øvrige.