Kvinde sigtes for drab: - Det er en tragisk sag

Politiet er fortsat sparsomme med oplysningerne i sag fra Lyngby, hvor en kvinde tidligt i morges blev anholdt

Politiet har siden tidligt i morges arbejdet på adressen i Lyngby. Foto: Kenneth Meyer
Politiet har siden tidligt i morges arbejdet på adressen i Lyngby. Foto: Kenneth Meyer

Ved du noget? Tip os på mail til 1224@eb.dk eller sens sms til 1224 (alm. smstakst)

Nordsjællands Politi fremstiller senere i dag en kvinde i grundlovsforhør sigtet for manddrab.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

Kvinden blev anholdt tidligt i morges i en lejlighed i Konges Lyngby. Hun blev ifølge politiet kort efter anholdelsen bragt til et nærliggende sygehus, og på grund af hendes tilstand bliver dagens grundlovsforhør afholdt in absentia. Det betyder, at den sigtede kvinde ikke selv vil være til stede i retssalen.

- Det er en tragisk familiemæssig episode og nærmere kan jeg ikke komme det på nuværende tidspunkt, siger efterforskningsleder Mogens Mogensen til Ekstra Bladet.

Politiet har siden tidligt i morges arbejdet på adressen i Lyngby. Foto: Kenneth Meyer
Politiet har siden tidligt i morges arbejdet på adressen i Lyngby. Foto: Kenneth Meyer

Politi massivt til stede: Kvinde anholdt i mystisk sag

Grundlovsforhøret bliver afholdt i Retten i Helsingør og forventes at foregå bag lukkede døre.

Politiet har siden tidligt i morges været massivt til stede på adressen i Lyngby.

- Klokken 5.36 bliver vi kontaktet af alarmcentralen, som har sendt en ambulance til en adresse i Lyngby. Da vi ankommer til lejligheden, så står det klart, at der er sket noget, som kræver, at vi sender en række efterforskere, sagde efterforskningsleder Mogens Mogensen i morges til Ekstra Bladet.

En retsmediciner blev også sendt til adressen og kort efter middag blev en afdød person kørt væk fra stedet. Politiet har endnu ikke villet uddybe om den afdøde person er en mand eller en kvinde. De nærmere omstændigheder omkring drabet er også fortsat ukendt for offentligheden.

Det er ifølge politiet en beboer som i første omgang tilkalder ambulancen.

- Der er tale om noget internt familiemæssigt, som vi er ved at få de rette oplysninger omkring i øjeblikket. Der er en redelighed i lejligheden, som gør, at vi har efterforskere på i stor stil, og så kan jeg ikke sige mere lige nu, siger Mogens Mogensen.

Område afspærret
Ekstra Bladets mand på stedet kunne tidligere på morgenen fortælle, at bygningen var afspærret af politiet.

- Det står vagter, som holder øje med, hvem der går ind og ud, mens teknikerne arbejder i hjemmet, lød det fra Ekstra Bladets udsendte.

Politiets hundepatrulje har også gennemsøgt området.

Ifølge flere naboer, som Ekstra Bladet har talt med, er det en ung, dansk familie, som bor på adressen, hvor episoden skulle have fundet sted. Den oplysning vil politiet dog ikke kommentere.

- Der var to ambulancelæger og en hel del reddere til stede ret tidligt i morges. Først troede jeg, det var på grund af brand, men så kunne jeg se, at to af ambulancefolkene og en betjent kom gående med kvinden. Hendes kæreste sad et andet sted og talte med politiet, fortæller en nabo, som ønsker at være anonym.