Kvinde stukket ihjel i baggård

48-årig mand anholdt - han boede ikke sammen med kvinden

En kvinde blev stukket ned ved Klostervej i Odense. (Video/redigering: Ole Frederiksen/Martin Ekelund)

Det er en 48-årig mand, der ved middagstid blev anholdt og sigtet for kort tid forinden at have knivstukket en yngre kvinde i en baggård i Odense. Kvinden døde.

Fyns Politi meddeler, at manden og kvinden boede tæt på hinanden, men ikke sammen, i nærheden af gerningsstedet på Klostervej i det indre Odense.

- Klokken 11.47 modtager vi en anmeldelse på 112 fra en række borgere, der kan se, at en mand stikker en kvinde med en kniv. Vi kører straks derom og finder en livløs kvinde, hvor man tydeligt kan se, at hun er blevet stukket, siger vagtchef Hans Frederiksen til Ritzau.

Den formodede gerningsmand stak af, men vendte efterfølgende tilbage. Politiet kunne anholde ham omkring 10 minutter efter de var ankommet til stedet, oplyser Fyns Politi.

Flere vidner til drabet

- Han var ikke nået langt. Vi anholdt ham ved en bygning meget tæt på, hvor det skete, siger Hans Frederiksen til Ritzau.

Vagtchefen oplyser, at 'flere vidner' ringede og anmeldte hændelsen, der fandt sted i baggården til den ejendom i Klostergade i Odense, hvor både kvinden og manden bor, oplyser Fyns Politi.

- Vi har selvfølgelig nogle detaljer, som vi gerne vil holde for os selv. Vi venter med at sige mere indtil kvinden er identificeret, siger vagtchefen til Ekstra Bladet.

Klarlægger omstændighederne

I en ny pressemeddelelse skriver Fyns Politi:

'Vi arbejder i øjeblikket på at fastlægge de nærmere omstændigheder omkring, hvad der præcis skete. Vi skal også endeligt have fastslået kvindens identitet', siger politikommissær Carsten Mogensen, der leder efterforskningen.

Der bliver foretaget en række tekniske undersøgelser på gerningsstedet.

Vejen er afspærret

Teknikerne ankom dog først ca. kl. 14. Næsten samtidig ankom en af Odense Brandvæsens mandskabsvogne med et telt, der skal dække for gerningsstedet i gården, fortæller Ekstra Bladets reporter ved Klostervej. Han beretter, at vejen fortsat er afspærret med politibiler i begge ender.

Kun folk, der kan legitimere sig med bopæl på Klostervej får lov at passere.

Fyns Politi kan ikke sige noget om motiv til drabet.

Den 48-årige ventes at blive fremstillet i grundlovsforhør onsdag morgen.

Kender du til sagen, tip os på 1224@eb.dk/sms 1224 (koster alm sms-takst)