Kvinde svarede på dating-annonce og blev tæsket ihjel

41-årig kvinde svarede på en avisannonce i håb om at komme i et fast forhold, men blev i stedet mishandlet til døde

Det var i et hus i byen Höxter, at kvinden blev tæsket så meget, at hun omkom. (Foto fra Bing Maps)
Det var i et hus i byen Höxter, at kvinden blev tæsket så meget, at hun omkom. (Foto fra Bing Maps)

En 41-årig tysk kvinde er afgået ved døden efter et rædselsophold i fangeskab hos et ægtepar i Höxter i delstaten Nordrhein-Westfalen. Det oplyser statsanklageren i Paderborn i en pressemeddelelse.

(link til pressemeddelelse i pdf-form)

Ifølge pressemeddelelsen havde den 41-årige kvinde reageret på en avisannonce, hvor en 46-årig mand søgte en kvinde til et fast forhold. Kort efter valgte den 41-årige kvinde at tage turen fra sit hjem i Bad Gandersheim i Niedersachsen til Höxter knap en times kørsel væk.

Her boede manden i forvejen sammen med sin 47-årige ekskone i et - ifølge Bild - afsidesliggende hus, og den 41-årige kvinde blev i stedet spærret inde og mishandlet fysisk igennem flere måneder, lyder det fra anklageren.

Kvinden tog så meget skade, at parret besluttede sig for at fragte hende tilbage til Bad Gandersheim. Det skete 21. april, men de fik motorstop på vejen og valgte i stedet i at tilkalde en ambulance. Den 41-årige kvinde blev kørt til en nærliggende hospital, hvor hun døde to timer senere.

En obduktion har nu klarlagt, at kvinden døde af stump vold mod hovedet. Parret er mistænkt for mord, og der er udstedt en arrestordre.