Kvinde tæsket til døde: 'Jeg føler faktisk lidt skyld'

- Jeg er rigtig, rigtig rystet. Og så føler jeg faktisk også lidt skyld for, at ingen nåede at reagere, siger nabo til Ekstra Bladet

Den 23-årige kvinde har ifølge naboer kendt sin formodede drabsmand i tre måneder. Foto: Ole Frederiksen
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Nattens drab på en blot 23-årig kvinde har sendt chokbølger gennem Svendborg. Det erfarer Ekstra Bladet, som er til stede i byen og har talt med rigtig mange, efterhånden som de er stået op og har fået øjne.

For selv om et natligt drama ifølge Fyns Politi har udspillet sig på Søgårdsvej 7 i den lille taglejlighed, hvor den 23-årige boede, så er det kun de færreste, som har hørt noget til, at der ifølge politiet skulle have været et højlydt skænderi. Under skænderiet har den 23-årige fået så mange tæsk af sin kæreste, at hun senere afgik ved døden på Odense Universitetshospital.

Blandt de mange er en 26-årig kvinde, som er nabo til den dræbte. Hun ønsker hverken at få taget et billede af sig, og hun ønsker heller ikke at stå frem ved navn. Man hun vil gerne fortælle, at sagen påvirker hende dybt. Blandt andet fordi hun lå og sov omkring tidspunktet klokken 1.37, hvor politiet fik anmeldelsen, og ikke har hørt så meget som en lyd.

- Jeg er rigtig, rigtig rystet. Og jeg føler faktisk også lidt skyld for, at ingen nåede at reagere. Hvis jeg havde været vågen, så havde jeg muligvis nået at kontakte politiet. Så kunne min nabo måske have nået at få hjælp, siger den 26-årige kvinde til Ekstra Bladet, som er bekendt med den 26-åriges rigtige identitet.

Politiet har afspærret døren ind til den lejlighed, hvor kvinden boede. Der er fælles toilet ude i opgangen. Foto: Ole Frederiksen
Politiet har afspærret døren ind til den lejlighed, hvor kvinden boede. Der er fælles toilet ude i opgangen. Foto: Ole Frederiksen

Fitnesstype med store overarme
Det var den dræbte kvindes kæreste, som selv henvendte sig til en anden nabo, efter at han havde efterladt kvinden inde i hendes lejlighed. Hun lå banket sønder og sammen. Kæresten, der ifølge naboer er fitnesstype med kæmpe overarme, ville have naboen til at ringe efter politi og ambulance.

- Og herefter gik han ned på vejen og ventede på, at politiet kom og kunne anholde ham, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi til Ekstra Bladet.

23-årig kvinde slået ihjel med de bare næver: Kæresten var jaloux

Henrik Justesen fortæller også, at en af årsagerne til, at ikke så mange har lagt mærke til, at politiet arbejdede på stedet, var, at politiet ankom til ejendommen uden udrykning.

- Det var jo sket inde i lejligheden, siger Henrik Justesen.

Kvinde blødte over det hele
Mens den 23-årige kæreste til kvinden stod nede på gaden og ventede, gik naboen ind i lejligheden, hvor kvinden lå på gulvet. Til BT har naboen fortalt, at hun blødte fra mange steder på kroppen.

- Hun blødte over det hele og kunne ikke trække vejret, så jeg stak en finger i munden på hende for at åbne luftvejene, siger naboen til BT.

Ekstra Bladet har også talt med den nabo. Han fortæller, at han er så påvirket af sagen, at han ikke er i stand til at tale mere om det.

Det var i denne taglejlighed, at kvinden ifølge politiet fik så mange tæsk, at hun senere døde af det. Foto: Ole Frederiksen
Det var i denne taglejlighed, at kvinden ifølge politiet fik så mange tæsk, at hun senere døde af det. Foto: Ole Frederiksen

Jalousi er motivet
Læger kæmpede for den 23-årige kvindes liv det meste af natten. Men her til morgen blev hun konstateret død. Hendes kæreste havde ikke brugt andet end sine bare næver og spark mod hende.

Han har over for politiet erkendt at have begået vold mod sin kæreste. Og han har også givet politiet indtryk af, at det er jalousi, der ligger bag.

- Det er jalousi formentlig, der var motivet, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen til Ekstra Bladet.

Den 23-årige formodede gerningsmand fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Odense klokken 12.30. Ekstra Bladet er til stede i retten.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+