Kvinde tog kvælertag på 90-årig på åben gade

En yngre kvinde tog et greb om halsen på en 90-årig kvinde. Da hun slap taget, var kvindens guldhalskæde væk

Så du røveriet? Så kontakt os på mail til 1224@eb.dk eller på SMS til 1224. Det koster alm. SMS-takst.

En 90-årig kvinde blev fredag eftermiddag udsat for et røveri på en gade i Tønder. En yngre kvinde greb hende om halsen bagfra og stjal den guldkæde, den 90-årige havde om halsen.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

- Vi fik en anmeldelse 16.44, men røveriet var sket en halv time før. Kvinden var så chokeret, at hun blev nødt til at bede sin søn om at ringe til os, fortæller Erik Lindholdt, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Røveriet skete på Struck Allé i Tønder, hvor den 90-årige kvinde kom gående sin rollator. Den kvindelige røver gik hen mod hende, hvor hun stjal halskæden. Den 90-årige kvinde har fortalt politiet, at hun ikke nåede at udveksle et ord med den kvindelige røver.

Gerningskvinden beskrives som værende 25-30 år af udenlandsk udseende. Efter episoden forsvandt hun i en stor sort bil, der havde en sort nummerplade foran og en gul bagpå.

Vagtchefen oplyser til Ekstra Bladet, at det er svært at karakterisere, hvor bilen stammer fra, men noget kunne tyde på, at bilen er britisk registreret.