Kvinde voldtaget på parkeringsplads

På vej hjem fra en bytur natten til fredag blev en ung kvinde grebet bagfra af en mand og udsat for voldtægt

Politiet søger vidner, der har været i nærheden af parkeringspladsen på Rædersgade i Horsens natten til fredag, og som måske har set eller hørt noget, da en kvinde blev overfaldet og voldtaget i området.

Det oplyser vagtchef Henrik Dam, Sydøstjyllands Politi.

Kvinden, der er 22 år og fra Horsens, havde været på natklubben 'Mad American', som hun forlod mellem klokken 3 og 3.30 for at tage hjem.

Da hun og var på vej hjem, blev hun på parkeringspladsen på Rædersgade 7 grebet bagfra af en mand, der udsatte hende for en fuldbyrdet voldtægt.

Efter overgrebet forsvandt manden sporløst fra stedet.

Kvinden tog hjem og anmeldte voldtægten til politiet.

Hun har været gennem en lægeundersøgelse. Desuden har politiet gennemsøgt gerningsstedet for spor efter voldtægten. Men det er foreløbig småt med konkrete spor.

- Kvinden har ikke set gerningsmanden, så hun har ikke kunnet give os et signalement, og der har heller ikke været en samtale, siger Henrik Dam.

Derfor sætter politiet sin lid til, at der kan have været vidner i området omkring parkeringspladsen på Rædersgade, som kan give oplysninger om sagen.

- Vi vil meget gerne i kontakt med vidner, der har set noget i området mellem klokken 3 og 3.30 fredag morgen, siger Henrik Dam.