Kvindelig cyklist overfaldet: Revet af cyklen og slået igen og igen

27-årig mand anholdt og sigtet for vold og trusler på livet

Kender du noget til sagen? Kontakt Ekstra Bladet på mail 1224@eb.dk eller sms til 1224 (koster alm. takst)

En 41-årig kvinde blev lørdag aften udsat for et overfald, da hun kom cyklende ved den psykiatriske skadestue på Odense Universitetshospital.

I første omgang lykkedes det hende at løbe fra gerningsmanden, men hun blev indhentet og tildelt både en skalle og flere slag i ansigtet, oplyser Fyns Politi.

- Hun kom cyklende ved hospitalet, da der kommer en mand gående. Han er tilsyneladende indlagt på hospitalet, men er uden for i en pause eller lignende. Af en eller anden grund ser han sig sur på kvinden, som sagesløs kommer kørende, siger vagtchef Kim Munksgaard til Ritzau.

- Han får revet hende af cyklen, da en mandlig bilist standser og råber manden an. Han råber til kvinden, at hun skal løbe, og det gør hun. Hun bliver dog indhentet af gerningsmanden, som tildeler hende en skalle og syv til 10 knytnæveslag i ansigtet, uddyber vagtchefen.

Ifølge politiet har kvinden og den 27-årige gerningsmand intet med hinanden at gøre og kender ikke hinanden.

Det lykkedes kvinden at løbe væk, og manden flygtede fra stedet. Han blev dog kort efter anholdt tæt ved hospitalet.

Overfaldet fandt sted omkring klokken 19 lørdag aften.

Kvinden har ikke været i livsfare og var løbet direkte på skadestuen. Hun er chokeret og forslået, oplyser politiet.

- Gerningsmanden har en gaffel mellem fingrene, som han holder frem mod bilisten og siger, at han kan stikke ham ned. Han når dog aldrig hen til bilisten, fordi han i stedet løber efter kvinden, siger Kim Munksgaard og tilføjer:

- Vi troede, at han måske havde brugt gaflen til noget, men den havde han smidt. Vi fandt den efterfølgende med hunde.

Søndag morgen er den 27-årige mand stadig i politiets varetægt. Han er blevet sigtet for kvalificeret vold og trusler på livet.

- Han sidder inde på politigården nu. Vores jurister har vurderet, at han ikke skal fremstilles i grundlovsforhør, da han er psykotisk, men han er naturligvis stadig sigtet, siger vagtchefen søndag morgen.