Kvinder kom til at afsløre egen forsikringssvindel

To kvinder på henholdsvis 28 og 40 år er blevet dømt for at forsøge at snyde forsikringsselskab

To tidligere veninder blev ofre for deres eget svindelnummer, da de i 2013 forsøgte at få erstatning fra forsikringsselskabet efter et indbrud, som aldrig havde fundet sted.

Det skriver Nordjyske.dk.

De to kvinder på henholdsvis 40 og 28 år havde anmeldt et falsk indbrud i den 40-åriges lejlighed, hvor de forklarede, at der var blevet stjålet værdier for 150.000 kroner.

Forsikringsselskabet fandt dog hurtigt ud af, at der var noget galt, og det viste sig også at være helt rigtigt, da de billeder, kvinderne havde sendt af de 'stjålne' genstande, viste sig at være blevet taget efter den dag, 'indbruddet' havde fundet sted.

Den 40-årige kvinde tilstod onsdag i retten, at de to kvinder havde forsøgt at snyde forsikringsselskabet, mens den 28-årige nægtede. Den 40-åriges børns vidneforklaringer bakkede dog op om den 40-åriges forklaring, og retten vurderede at den 28-årige var utroværdig, og begge kvinder blev derfor dømt.

Den 40-årige er blevet idømt fem måneders betinget fængsel, mens den 28-årige har fået fire måneders betinget fængsel. Den 28-åriges dom var en tillægsstraf til en tidligere dom.

Den 40-årige kvinde modtog dommen på stedet, mens den 28-årige udbad sig betænkningstid i forhold til en eventuel anke.