Lå i vandet i flere dage: Politi får gennembrud

En mand har været svær at identificere, men nu mener politiet, at de ved, hvem han er

Midt- og Vestjyllands Politi kan nu med stor sandsynlighed identificere den mand, der fredag morgen blev fundet død i havnen i Stauning ved Skjern

Ingen familiemedlemmer har savnet den mand, der blev fundet død i fredags ved havnen i Stauning.

Men nu kan vagthavende hos Midt- og Vestjyllandspoliti, Jens Claumarch oplyse, at politiet har fået et gennembrud.

- Vi har ikke noget endegyldigt spor, men med 37 års erfaring vil jeg sige, at vi er 90 procent sikker på, hvem han er, siger Jens Claumarch.

En nabo har nemlig kontaktet politiet og fortalt, at han formentlig havde besøg af manden i februar måned.

Og sammenlagt med det dokumentation, der netop er blevet fundet i mandens lomme, er mandens identitet næsten opklaret, mener Jens Claumarch.

- Han er ikke af dansk oprindelse, så vi skal nu til at undersøge, hvor hans familie er henne, siger han.

Politiet har endnu ikke fået svar fra dna-prøverne, og det skal undersøges om han har været til tandlægen i Danmark. Mandens fingerspidser var opløste, da politiet fandt ham. Han havde været i vandet i mellem to og fire dage.

Den afdøde beskrives som en mand mellem 40 og 50 år. Omkring 185 centimeter høj og spinkel af bygning. Har har sort hår med begyndende gråt hår og gråt skæg. Han bar briller med mørkt stel. Han var iført hue af mærket Thinsulate, blå hættetrøje, blå skjorte, sort langærmet undertrøje, lange sorte underbukser, sorte strømper og sorte sko af mærket Tentex.