Annonce:
Annonce:

Læge fængslet for voldtægt af feberramt kvinde på hospital

Læge opsøgte i sin fritid kvinde på en anden afdeling end sin egen, og ifølge sigtelse voldtog han hende

Annonce:
Følg Krimi

En læge har siden slutningen af marts siddet varetægtsfængslet i en sag om voldtægt af en patient på Aarhus Universitetshospital. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Lægen er sigtet for voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje, for blufærdighedskrænkelse og for at have misbrugt sin stilling, skriver avisen. Lægen nægter sig skyldig i de rejste sigtelser.

Kvinden fortæller til avisen, hvordan hun var indlagt med over 40 i feber og blev opsøgt af lægen. Det skulle efterfølgende vise sig, at han slet ikke var tilknyttet den pågældende afdeling.

Under påskud af at der skulle være tale om undersøgelser af kvinden, forgreb lægen sig på hende på forskellig vis.

Hun fortæller til Aarhus Stiftstidende, at hun umiddelbart efter kontaktede afdelingens bagvagt, som fortalte, at lægen tilhørte en anden afdeling, og at han slet ikke var på vagt.

- Da stod det pludselig lysende klart for mig, at jeg havde været udsat for et overgreb, siger kvinden til avisen.

Kvinden anmelde episoden til Østjyllands Politi, og 24. marts blev lægen fremstillet i grundlovsforhør, hvor en dommer valgte at varetægtsfængsle ham. Fængslingen blev siden blåstemplet i landsretten, og torsdag i denne uge valgte byretten at forlænge fængslingen - foreløbig frem til 19. maj.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: