Lammet af chok: Politi lader død drengs mor få fred

- Det er for tidligt at sige, om der er sket en forbrydelse eller er tale om et ulykkestilfælde, lyder det fortsat fra politiet

se optagelser fra området her

En mor fandt fredag aften sin kun halvandet år gamle søn død under forfærdelige omstændigheder.

Barnets far havde kort før gjort kvinden nervøs for, at noget var helt galt, og hun fik på nådesløs vis ret.

Ifølge vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Lars Jørgensen efterforsker politiet fortsat dødsfaldet som mistænkeligt. Det betyder, at man ikke kan udelukke en forbrydelse.

En lille dreng blev fredag aften fundet død i sin fars hjem. (Foto: Kenneth Meyer) Krimi Familietragedie: Mor fandt baby død i sin eksmands rækkehus

Dreng skal obduceres
Parret var gået fra hinanden, og barnets mor har ikke boet i rækkehuset i Albertslund, hvor hun fandt sin dreng død. Faren blev dræbt på stedet, da han mindre end en time før kastede sig ud foran et tog ved Danshøj Station i Valby.

- Hun har fortalt, at der har været nogle uoverensstemmelser, men vi ved ikke, hvad det handler om, siger Lars Jørgensen, som dog understreger, at politiet ikke har lagt sig fast på nogen teori om, hvad der overgik den lille dreng og fik hans far til at kaste sig i døden.

Ulykke eller forbrydelse
- Det er for tidligt at sige, om der er sket en forbrydelse eller er tale om et ulykkestilfælde, siger Lars Jørgensen og fortsætter:

- Problemet er, at du ikke kan udelukke det ene frem for det andet. Vi skal have obduceret den lille fyr, og så får man de svar. Dybest set kunne der være tale om et ulykkestilfælde, hvor han for eksempel har spist noget, han ikke kunne tåle. Og så har faren begået selvmord.

Den lille dreng blev kun halvandet år. Han skal obduceres for at finde dødsårsagen. (Foto: Kenneth Meyer)
Den lille dreng blev kun halvandet år. Han skal obduceres for at finde dødsårsagen. (Foto: Kenneth Meyer)
 

Naboerne er allerede begyndt at lægge blomster efter nattens tragedie (Foto: Tariq Mikkel Khan) Krimi Fra grill-hygge til familietragedie: Naboer i chok

Udover de manglende undersøgelser af den afdøde dreng, mangler politiet også en indgående afhøring af moren:

- Hun er dybt rystet og i chok. Vi har ikke afhørt hende endnu. Her vælger man at sige: 'Situationen kan ikke rulles tilbage', så hun får lov til at være lidt mere sig selv, end man i andre tilfælde er. Man har lukket ned for at beskytte moren uden at kradse sig ned i detaljerne.

1 af 3 Den lille dreng blev kun halvandet år. Han skal obduceres for at finde dødsårsagen. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 3 Politi og teknikere arbejdede hele natten i Albertslund. (Foto: Kenneth Meyer)
3 af 3 Flere har lørdag lagt blomster foran det rækkehus, hvor en lilledreng fredag blev fundet død. Flaget vajede på halvt. (Foto: Tariq Mikkel Khan)