Lars Løkke om London-terror: Livet går videre

Statsminister Lars Løkke Rasmussen fortæller her til aften, at livet går videre efter terror i London. Udtalelsen kommer kort inden, at statsministeren skal til festligt lag med dronningen til statsrådsmiddag

- Det viser jo lidt om hvad det er for en verden vi lever i. Det vi har set i London i dag er jo ganske frygteligt. Hør hvad Lars Løkke Rasmussen ellers havde at sige her (Video: Anthon Unger)

Statsminister Lars Løkke Rasmussen var ellers på vej til en festlig aften til statsrådsmiddag med resten af regeringen og repræsentanter fra kongehuset.

Statsministeren havde dog et par ord at sige om de forfærdelige hændelser i London.

- Det viser jo lidt om hvad det er for en verden vi lever i. Det vi har set i London i dag er jo ganske frygteligt, siger statsministeren

Ministre i det stiveste puds til 'mystisk' middag

Statsministeren forklarede dog, at middagen stadig skal holdes trods terrorangrebet.

- Det er er et angreb på vores demokrati, men altså på godt og ondt går livet jo videre, og det skal vi jo også insistere på, fordi hvis vi gik triste i seng hver aften, fordi der var en dårlig nyhed, så ville vi jo gå triste i seng hver aften, så vi skal jo insistere på, at livet går videre, siger statsministeren kort inden middagen på Amalienborg.

Statministeren var tidligere på aftenen også ved tasterne. På Twitter udtrykkede han forfærdelse over angrebet.

Se videoen øverst i artiklen.