Annonce:
Annonce:

Lars Seier fik stjålet ur til 300.000 kroner: - Jeg løb efter dem

Saxobank-ejeren nåede slet ikke at opfatte, hvad der skete, da han i nat blev bestjålet et 300.000 kroners ur

Lars Seier er meget aktiv i  Liberal Alliance. Her ankommer han til partiets valgaften til Folketingsvalget 2015 i Børsen. Foto: Henning Hjort
Lars Seier er meget aktiv i Liberal Alliance. Her ankommer han til partiets valgaften til Folketingsvalget 2015 i Børsen. Foto: Henning Hjort
Annonce:
Følg Krimi

Hvad der ellers forløb som en hyggelig aften i venners lag på Hotel D'Angleterre på Kongens Nytorv i København, endte med at koste Lars Seier Christensen et ur til omkring 300.000 kroner.

- Jeg havde spist middag med min gamle veninde, der ejer hotellet (Hotel D'Angleterre, red.). Jeg møder så en gammel ven i baren, og vi falder i snak. Omkring klokken 1 forlader jeg hotellet med min ven og en anden.

- Men bare 10-15 meter fra indgangen til hotellet bliver vi antastet af to mænd, der skubber den ene i selskabet omkuld. Fem-ti sekunder senere er de væk, og da beder de andre mig om at tjekke, om jeg har mit ur, siger Lars Seier Christensen.
Lars Seier udsat for tyveri af 300.000-kroners ur: Udlover dusør

Men uret er væk, og tyvene har taget benene på nakken.

Annonce:

- Jeg opdager, at uret er væk, så jeg løber efter dem. Men det var vist en halvhjertet indsats, og de var jo væk. Det gik så stærkt, at jeg slet ikke nåede at opdage, hvad der skete, siger Saxobank-ejeren.

Udramatisk
Selvom det endte med at koste Lars Seier et dyrt ur, tager han episoden med ro.

- Det var relativt udramatisk og ikke voldeligt. Det gik lynhurtigt. Ingen kom til skade, og det er jo heldigvis bare et ur. Men det er da drønirriterende. Det koster jo 300.000 kr. godt og vel, siger han.

Sæson for tricktyveri: Sådan opdager du tyven, før han opdager dig

Selvom urets betragtelige værdi, har Saxobank-ejeren ikke involveret politiet i sagen endnu.

- Det skal naturligvis politianmeldes. Også i forhold til en forsikringssag, men jeg har bare ikke fået det gjort endnu. På det tidspunkt satsede jeg mere på at få fat i dem.

Annonce:

Dusør
I stedet for at gå til politiet, har Lars Seier i første omgang forsøgt sig med at udlove en dusør på 25.000 kr. til den, der kan komme med oplysninger, der kan bringe uret tilbage fra tyvene. Endnu har den dog ikke båret frugt.

- Der er ikke nogen konkrete henvendelser endnu, men der er mange flinke mennesker, der har skrevet på mit opslag og delt det. Men intet konkret, så dusøren står naturligvis stadigvæk.

Lars Seier, der til daglig bor i Schweiz, har været i Danmark for at lave lidt 'mediearbejde,' som han kalder det. I går medvirkede han i således i DR-programmet 'Vi ses hos Clement,' og i dag har han været med i DR2-programmet 'Debatten.'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: