Lastbil i frontalsammenstød: Tre personer bragt til hospitalet

Hovedvej A13 i Hjøllund nær Silkeborg er spærret, efter at en lastbil er væltet. Tre personer er blevet bragt på hospitalet

Efter sammenstødet med bilen væltede lastbilen ud i rabatten. Foto: Per Øxenholt
Efter sammenstødet med bilen væltede lastbilen ud i rabatten. Foto: Per Øxenholt

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En lastbil er væltet ved Hjøllund i Silkeborg Kommune, hvorfor hovedvej A13 er helt spærret, efter et frontalt sammenstød med en personbil.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Som følge af den væltede lastbil er der blevet etablerede omkørsel. Politiet opfordrer i samme ombæring billister til at vise hensyn i forbindelse med ulykken.

Til Ekstra Bladet fortæller vagtchef Carsten Henriksen, at en lastbil og en personbil kørte i hver sin kørebane, men af endnu ukendte årsager kørte de frontalt ind i hinanden. 

- Vejen vil være spærret et godt stykke tid endnu. Der er en lastbil, der er væltet, og den skal tømmes for last, rejses op og så videre.

- Omkørslen gør dog, at man sagtens kan komme forbi, siger han.

En lægehelikopter har været på ulykkestedet. Chaufføren af lastbilen, der kørte med stearinlys, og to personer i personbilen er blevet bragt til hospitalet.

- Der er umiddelbart ikke nogen, der er i kritisk tilstand, siger vagtchefen.

Ifølge Vejdirektoratet vil vejen tidligst blive åbnet klokken 10.00.