Annonce:
Annonce:

Lastbil rammer dreng og kører videre

Fyns Politi efterlyser hvid lastbil med hængevogn, efter en 14-årig dreng mandag formiddag blev ramt ved Ringe

En 14-årig dreng blev mandag formiddag kørt ned af en lastbil ved motorvejsafkørslen ved Ringe på Fyn. (Foto: Googlemaps)
En 14-årig dreng blev mandag formiddag kørt ned af en lastbil ved motorvejsafkørslen ved Ringe på Fyn. (Foto: Googlemaps)
Annonce:
Følg Krimi

Fyns Politi er på udkig efter en hvid lastbil med hængevogn efter et færdselsuheld, hvor en 14-årig dreng blev ramt og kastet af sin cykel.

Det fortæller vagtchef Thomas Bentsen til Ekstra Bladet.

Sammenstødet skete mandag klokken 10.15 ved motorvejsafkørslen ved Ringe. Og selv om det altså var en af de tunge drenge i trafikken, der ramte drengen, så slap han ualmindeligt heldigt fra episoden.

- Der blev tilkaldt en ambulance, og han måtte en tur på skadestuen. Han fik sig en slem forskrækkelse, men det er vist alene hudafskrabninger og overfladiske knubs, han har fået, siger Thomas Bentsen.

Til gengæld efterlyser politiet lastbilen og dens chauffør, som valgte at køre fra stedet.

Annonce:

- Det er uklart, om chaufføren lagde mærke til sammenstødet, men han skal da vide, at det skete, og så kan der også være noget forsikringsmæssigt med drengen og hans cykel, fortsætter vagtchefen.

Forsøgte at undvige
Det var et vidne til sammenstødet, som valgte at kontakte politiet. Vidnet har forklaret, at drengen kom cyklende på Ørbækvej og skulle hen over motorvejen på Bygmestervej. Her kører lastbilen ud uden at standse, selv om drengen i det samme kører forbi. Drengen forsøger at undvige sammenstødet ved at svinge ud på Bygmestervej, men lastbilen rammer alligevel og kører i retning mod Ringe.

- Og det var nok meget heldigt, at drengen forsøger at undvige. Ellers var det måske gået helt galt, siger Thomas Bentsen.

Lastbilen er hvid og har en anhænger efter den forreste vogn. Bagpå har vidnet set, at der enten står 'intergo' eller 'intrago'. Og så er lastbilen ikke dansk.

- Den er fra udlandet. Formentlig Polen, siger vagtchefen, som gerne vil have mere at vide om, hvor lastbilen kan være kørt hen på tlf.: 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: