Leslie forsvundet på sjette døgn: - Vi håber, borgerne kan hjælpe

18-årige Leslie Henriksen forlod sit hjem mandag morgen, og siden har ingen set ham

Har du set Leslie? Foto: Fyns Politi
Har du set Leslie? Foto: Fyns Politi
Følg Krimi

Leslie Henriksen var glad, da han mandag morgen omkring klokken halv seks forlod sit hjem i Glorup på det sydvestlige Fyn.

Han cyklede væk på en turkisfarvet damecykel, og siden har han været forsvundet. Torsdag aften valgte Fyns Politi så at efterlyse den unge mand, men lørdag formiddag er der stadig intet nyt om Leslie Henriksen.

- Vi har ikke fået nogle henvendelser, som har gjort, at vi har fundet ham endnu, siger vagtchef i politikredsen Hans Jørgen Larsen.

Derfor vil politiet stadig gerne høre fra borgere, som mener, at de har set eller hørt noget til Leslie Henriksen.

- Vi håber, at borgerne ser eller hører et eller andet, og i så fald må de meget gerne henvende sig til os, siger vagtchefen lørdag formiddag.

Mystisk forsvinden
Politiet har tidligere udtalt til Ekstra Bladet, at Leslie Henriksen var i fint humør og glad i tiden op til, at han forsvandt. Det har forældrene fortalt politiet. Han havde altså ikke givet udtryk for livslede.

Sidste livstegn, den unge mand gav, var et signal fra hans mobiltelefon. Den var senest aktiv nær Langeskov klokken 9.40 mandag formiddag - altså omkring fire timer efter, han kørte fra bopælen.

Politiet har fået en række henvendelser på den turkise cykel, men det har desværre ikke været noget, der har kunnet lede eftersøgningen nærmere. Den menes dog stadig at kan være en god ledetråd til at finde den unge mand. Derfor må personer på Fyn især gerne holde øje med, om de ser den.

Leslie Henriksen beskrives som omkring 170 centimeter høj og almindelig af bygning. Han bar formentlig lyse cowboyshorts ved sin forsvinden, og så er han karseklippet eller næsten helt skaldet.

Politiet hører gerne fra borgere på telefonnummer 114.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.