Levakovic-søn sigtet af politiet: Tævede gravid kæreste

Sigøjner-bossens ældste søn er igen i problemer

Kvinden var under overfaldet gravid med parrets andet barn. Foto: Privat
Kvinden var under overfaldet gravid med parrets andet barn. Foto: Privat

Santino Levakovic - den 21-årige søn af selvudnævnte sigøjner-boss Gimi Levakovic -  er blevet sigtet i en sag om vold.

Anmelderen er Levakovic-sønnens daværende kæreste, som ifølge sigtelsen blev udsat for at voldsomt overfald af den 21-årige i februar 2014.

Det fortæller ekskæresten, Claudia Jansen i et interview til BT.

Knækket fortand og blå mærker
Ifølge avisen, som har fået indsigt i en rapport fra et krisecenter, hvor kvinden flygtede til, var Claudia Jansen blevet slået voldsomt i ansigtet, hun havde tydelige blå mærker, en knækket fortand samt indvendige skader på undermunden.

Overfaldet fandt sted, da Claudia Jansen var gravid med parrets andet barn. Københavns Politi bekræfter over for BT, at der er anmeldt en voldssag. Ifølge politiet er sagen færdigefterforsket, men afventer fortsat juridisk vurdering inden en eventuel tiltale kan blive rejst.

Santino siger til BT, at han ikke vil udtale sig. Det vil familiens overhoved Gimi heller ikke.

Ekskæresten har til BT fortalt, hvor hun blev en del af Levakovic familien, da hun flyttede sammen med Santino Levakovic som 15-årig.

I hjemmet følte hun sig som en husslave for den berygtede sigøjnerfamilie.

- Jeg skulle vaske tøj, stryge tøj, lave mad, gøre rent og passe på børnene. Det var mit arbejde, har hun fortalt til avisen.

Levakovic-familien har i årevis markeret sig som en af Danmarks mest kriminelle familier, og det er ikke første gang, at Santino Levakovic er involveret i en voldssag.

Som 17-årig fik han en dom for dødstrusler mod sin egen mor. Truslerne faldt dagen før, at Santinos far, Gimi Levakovic, med fuld fart kørte moren ned på åben gade. Angivelig med Santino på passagersædet.

Under påkørslen blev kvinden slynget op i luften, hvorefter hun landede ovenpå nogle parkerede cykler og blandt andet pådrog sig en dyb flænge på venstre arm.

Gimi Levakovic måtte efterfølgende afsone en straf på to år for påkørslen.