Lig frigivet: Sådan skal dræbt rocker begraves

Satudarah stiller klubhuset til rådighed til begavelsen af deres rockerbror, Kevin Andersen, som i sidste uge blev fundet dræbt

25-årige Kevin Andersen var fuldgyldig medlem af Satudarah. Privatfoto.
25-årige Kevin Andersen var fuldgyldig medlem af Satudarah. Privatfoto.
Følg Krimi

Liget af den dræbte rocker Kevin Andersen er nu blevet frigivet til familien.

Det erfarer Ekstra Bladet. Frigivelsen skete allerede tirsdag, efter at politiet i en uge har udført tekniske og retsmedicinske undersøgelser i forbindelse med drabssagen.

Det fuldgyldige Satudarah-medlem blev fundet dræbt i Vestskoven i Albertslund i sidste uge efter en intens politieftersøgning.

Politiets teori om rockerdrab: Ven med til at partere Kevin

Ifølge rockerklubbens facebookside skal den 25-årige begraves lørdag i denne uge. I den forbindelse har Satudarah stillet klubhuset på Laurentsvej i Bagsværd til rådighed for familie og venner.

Parteringsdrabet i Ballerup: 'Offer' selv sigtet i drabssagen

'Vi ønsker, at alle som kendte Kevin, og som skulle have lyst til at deltage til et sidste farvel før, vi sender ham til hvile', står der i invitationen på Facebook.

Her bliver liget fjernet. Video: Kenneth Meyer

Med droner og dykkere ledte politiet efter liget i Vestskoven. Det blev dog fundet gemt under træer og krat. Fordelt i kufferter og poser. Foto: Kenneth Meyer
Med droner og dykkere ledte politiet efter liget i Vestskoven. Det blev dog fundet gemt under træer og krat. Fordelt i kufferter og poser. Foto: Kenneth Meyer
 

Ifølge invitationen vil familie, venner, klub-brødre og bekendte først samles i klubhuset lørdag formiddag, hvorefter de sammen vil køre til Skovvejskirken i Ballerup, hvor den 25-årige skal begraves.

'Efter at alle har sagt det sidste farvel til vores kære søn, ven, kæreste og bror Kevin, kører vi tilbage til klubhuset, hvor der vil blive serveret noget mad samt kaffe, the og kage. Der vil senere på aftenen være gravøl, hvor vi sammen kan sende Kevin en sidste skål på hans rejse til et bedre sted,' lyder det videre i invitationen, hvor alle deltagere opfordres til at være klædt i sort.

Rockerdrab: Medgerningsmand jages

Drabssagen tog sin begyndelse mandag i sidste uge, hvor politiet rykkede ud flere steder i Ballerup på den Københavns Vestegn. Mandag middag brød de ind i en lejlighed i Hedeparken, der senere skulle vise sig, at være gerningsstedet for drabet og parteringen af Kevin Andersen.

Tirsdag blev to mænd på 21 og 33 år fremstillet i grundlovsforhør, mens politiet samtidig fandt to kufferter og et ukendt antal IKEA-poser i Vestskoven i Albertslund, som viste sig at indeholde de parterede ligdele af Kevin Andersen.

Rockerdrab: Det viser obduktionen af det parterede lig

Siden har de to mænd siddet fængslet i sagen. Den 33-årige er ifølge Ekstra Bladets oplysninger sigtet for selve drabet, mens den 21-årige er sigtet er for medvirken.

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.