Lig fundet i skov: 29-årig mor frygtes myrdet

Svensk Politi har fundet et kvindelig, som fredag blev identificeret til at være 29-årige Madelene. Hun har været forsvundet siden november

Svensk Politi oplyser, at man har fundet liget af 29-årige Madelene i et skovområde nord for Stockholm. (Privatfoto)
Svensk Politi oplyser, at man har fundet liget af 29-årige Madelene i et skovområde nord for Stockholm. (Privatfoto)

En 29-årig mor til to er fredag blevet identificeret som den kvinde, der i mandags blev fundet død i et mindre skovområde kilet ind mellem E4-motorvejen og sygehuset Löwenströmska cirka 25 kilometer nord for Stockholm.

Det oplyser flere svenske medier.

Den 165 cm. høje og 70 kilo tunge kvinde, som har været efterlyst af politiet siden november, lå ifølge svenske Expressens oplysninger skjult og gemt af vejen.

Det stedlige politi efterforsker sagen som drab og formoder, at kvinden - 29-årige Madelene - har ligget død på stedet i længere tid.

- Nu vil vi få styr på, hvad der er sket, og hvem som har gjort det, siger en kilde tæt på politiets efterforskning til Aftonbladet.

DNA matchede Madelene
Det var i mandags, at et skovparti blev spærret af på stedet, efter at en menneskekrop var blevet fundet. Politiet var ganske hurtig af den opfattelse, at der lå en forbrydelse bag. En del af forundersøgelsen var at sikre dna fra liget og sammenholde resultaterne med personer, der i forvejen var meldt savnet. En af dem var altså Madelene.

En obduktion af liget skal nu endelig bekræfte politiets formodning om, at hun er blevet dræbt.

Ifølge Aftonbladets oplysninger har politiet allerede haft med Madelene at gøre tre måneder inden, at hun forsvandt. Her skulle en mand være mistænkt for i flere måneder at have udsat hende for chikane.

Det var på dette sted, at politiet i mandags fandt et lig. Fredag blev det konstateret, at der var tale om forsvundne Madelene. (Googlemaps)
Det var på dette sted, at politiet i mandags fandt et lig. Fredag blev det konstateret, at der var tale om forsvundne Madelene. (Googlemaps)

Disse oplysninger bekræftes også af politiet.

- Vi kigger givetvis på det og holder alle muligheder åbne, siger Katarina Lenter.

Politiet vil ikke svare på, om man har nogen mistænkt i sagen.

- Vi tager gerne imod tips, hvis nogen ved noget eller har set noget, siger anklager Katarina Lenter, som leder politiets forundersøgelse af sagen.

Familie har besøgt findested
Den svenske afdeling af Missing People har deltaget i eftersøgningen af Madelene, efter at hun blev meldt savnet. Og nu undrer en af deltagerne i eftersøgningen sig over, at det ikke lykkedes at finde hende.

- Vi søgte nogenlunde på det sted, hvor hun nu blev fundet, siger 69-årige Bosse Engrelius fra Missing People til Expressen.

Den 29-årige har været forsvundet siden 6. november. (Privatfoto)
Den 29-årige har været forsvundet siden 6. november. (Privatfoto)

Han var en af mange frivillige, som deltog i eftersøgningen tidligere i år. Nu har han været forbi findestedet for at tænde lys og ære Madelenes minde.

- Det er jo ufatteligt tragisk. Og så en så ung person. Hun havde jo to børn. Det er forfærdeligt, fortsætter han.

Også Madelenes egen familie har været forbi findestedet. Mellem to partier af grantræer satte familien en mindeplads op til ære for Madelene. De tændte lys, lagde blomster og satte et portræt op af kvinden.