Lig fundet i vand: Er savnet 15-årig

Politiet har nu identificeret det lig, der blev fundet i vandet søndag morgen

I sidste uge forsvandt en 15-årig dreng - det er 'nærliggende', at det kan være ham, siger politiet.

Det lig, der søndag morgen blev fundet i vandet ud for Christiansminde i Svendborg, er den 15-årige dreng, der har været forsvundet siden sidste lørdag.

Det oplyser Fyns Politi.

Se mere video på localeyes.dk

Det var nogle forbipasserende, der så noget, der kunne være et mennesker ude i vandet. Redningsmandskabet satte en båd i vandet og fik bjerget liget i land.

Forsvandt pludselig under vandet
En 15-årig dreng forsvandt lørdag i sidste uge, efter han havde været ude at bade med sin far og bror. Familien havde badet for enden af en 20 meter lang badebro, da den 15-årige pludselig forsvandt under vandet.

- Faren forsøger at få fat i ham, men det lykkes ikke. Han forsvinder bare - måske på grund af strømforholdene, fortalte vagtchef Kenneth Taanquist dengang til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Tim Kildeborg Jensen
Foto: Tim Kildeborg Jensen
 

Politiet havde dykkere, helikoptere og flere både i vandet for at lede efter den forsvundne dreng, men det lykkedes ikke at lokalisere ham, og eftersøgningen blev indstillet klokken 23 samme aften.

- Området er temmelig stort, fordi strømforholdene er kraftige i Svendborgsund, så selv om det er et lille snævert område, udvider det sig hurtigt på grund af strømforholdene, siger vagtchefen.

Da politiet opgav at finde den 15-årige dreng i live, iværksatte familien selv en større efterforskning af ham. Familien har desuden modtaget hjælp af krisepsykologer fra Svendborg Sygehus.