Annonce:
Annonce:

Lig i mergelgrav: Bagbundet på hænder og fødder

En drone og dykkere har været brugt til at undersøge et mystisk lig, der nu efterforskes som drab, fordi det var bagbundet

Se dronerne her (Foto: Per Rasmussen)
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget om sagen? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os dit tip på en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Et lig af en yngre mand i en mergelgrav på en mark ved Suså Landevej, syd for Herlufmagle på Sydsjælland, var bundet. Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efterforsker sagen som et drab.

- Politiets undersøgelser har foreløbig vist, at der er tale om liget af en yngre mand, der var bagbundet på hænder og fødder. Han har tilsyneladende ligget i vandet i et stykke tid, skriver politiet i en pressemeddelelse.

- Sagen efterforskes som drab. Der kan endnu ikke oplyses noget om de nærmere omstændigheder, eller om dødsmåden, fortsætter politiet.

Annonce:

Den pågældende er endnu ikke identificeret, efter at den yngre mand blev fundet død ved 18-tiden tirsdag aften. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev manden fundet nede i selve vandet.

Politi undersøger mistænkeligt dødsfald

Jæger hørte om vægtklodser
Ekstra Bladet har haft kontakt til en jæger, der var vidne til bjærgningen af den døde person, og han kan berette om en makaber detalje. Liget var ikke kun bundet. Der var også vægte på den yngre mand.

- Jeg så på afstand brandvæsenet med blå lys og brandfolk omkring vandhullet. Ellers ved jeg ikke andet, end at en mand med vægtklodser på blev med stor forsigtighed bjærget, fordi han havde ligget i et par måneder, skriver jægeren, der ikke ønsker at stå frem med navn, til Ekstra Bladet.

Vidnet oplyser, at han ikke selv så klodserne bundet til den afdøde, men at han fik det fortalt af folkene på stedet.

- Jeg så ikke selv klodserne, men jeg ved det efter udtalelse fra brandfolk, skriver han.

Annonce:

Drone i luften
Politiet har tidligere haft en drone i luften over findestedet, samtidig med at dykkere har undersøgt branddammen. Det er uvist, om undersøgelserne har ført til noget.

Drone i luften over mistænkeligt ligfund

Politiet holder tæt
Politiet er meget sparsomme med detaljerne i sagen, men det hele startede med en anmeldelse.

- Vi får en anmeldelse om, at der ligger noget, der kunne ligne en person i denne her mergelgrav. Det reagerer vi på, men vi vil ikke gå ud og sige noget nærmere om, hvordan vi ellers får kendskab til sagen, fortæller vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til Ekstra Bladet.

Mystisk ligfund: Politiet har dykkere i vandet

Opdateres...

(Foto: Per Rasmussen)

Ved du noget om sagen? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os dit tip på en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: