LIGE NU: 28 dræbt af eksplosioner i Istanbuls lufthavn

Flere eksplosioner har fundet sted i Atatürk-lufthavnen i Istanbul ifølge Reuters og flere andre lokale og internationale medier

(Video: AP)

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Ifølge flere internationale medier mistænker myndighederne, at der er tale om to selvmords-eksplosioner. 28 er dræbt ifølge den tyrkiske justitsminister, skriver AP.

'Højtstående officielle kilde' siger til AP, at dødstallet er oppe på 50. Med henvisning til en 'højtstående officiel kilde' mener AP desuden at vide, at de tyrkiske myndigheder mistænker Islamisk Stat for at stå bag angrebet.

Indtil videre er der meldinger om, at 60 er kommet til skade, rapporterer Reuters blandt andet fra officielle kilder.

En tyrkisk myndigheds-kilde siger ifølge Reuters, at politiet skød gerningsmændene, inden de nåede indenfor i lufthavnen.

Lokale medier rapporterer, at politi, brandvæsen og ambulance-mandskab er massivt til stede ved lufthavnens ankomst-terminal. Billeder fra CNN Türk viser, at politiet ankommer ved lufthavnen med pansrede køretøjer og kampuniformer.

Ataturk Airport er blandt verdens største lufthavne og har ruter til det meste af verden. Sidste år fløj mere 61 mio. rejsende til, fra eller gennem Ataturk.

Kaos nær lufthavnen efter eksplosionerne. OBS: uden lyd (Video: AP)

Opdateres..