LIGE NU: Hunde og helikopter søger efter forsvundet mor til tre

Dorte Larsen forsvandt for præcis en uge siden. Familien har ikke hørt livstegn siden

Denne overvågning fra naboens kamera viser forsvundne Dorte Larsen, da hun forlader sit hjem og går forbi naboens matrikel.

Ved du noget? Kontakt os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Dorte Schjølin Larsens familie sidder stadig i lammende uvished om, hvad der er sket med deres hustru og mor til to døtre og en søn, efter hun forlod hjemmet på Gemmas Alle i Kastrup for præcist en uge siden, 29. december omkring klokken 10.30.

Fredag morgen iværksatte Københavns Politi en større eftersøgning i dag efter den 45-årige mor til tre.

- Politiet har iværksat en eftersøgning i dag i området omkring Amager Fælled, og til det er både helikopter i luften og hunde på jorden, siger vicepolitiinspektør Riad Tolba fra kommunikationsafdelingen i Københavns Politi.

Sporløst forsvundet: Her er det sidste billede af Dorte

- Er der en konkret grund til, at I er der, eller er det bare, fordi det er i nærområdet?

- Ja, det er nærliggende. Der er ikke nogen konkret, der fører os derhen, sige vicepolitiinspektøren og understreger, at politiet stadig er interesseret i at få henvendelser, som er relevante for sagen.

Han kan ikke sige, hvornår eftersøgningen afsluttes.

Lagde besked
Før Dorte Larsen gik ud af døren til familiens hjem, lagde hun en besked på bordet til datteren om, at hun var gået en tur, og at datteren skulle huske at lægge en nøgle ud.

 Her er forsvundne Dortes sidste besked

,

Dorte Larsen har aldrig været forsvundet før, og selv om Claus Larsen selv har sagt til politiet, at hustruen forlod hjemmet i nedtrykt sindstilstand, er der ikke tale om, at hun har været meget deprimeret.

- Det skal forstås sådan, at hun har været lidt ked af det og ikke rigtig har haft overskud til at glæde sig over, at det var jul, og vi snart skulle holde nytår, har han sagt til Ekstra Bladet og tilføjer, at det slet ikke har været sådan, at han har tænkt, at hun skulle i behandling.

Han beskriver dem som en lykkelig familie.

- Jeg har kendt Dorte, siden jeg var 15 år. Vi har kendt hinanden over 30 år. Vi skulle have sølvbryllup næste år. Jeg vil faktisk betegne os som en meget, meget lykkelig familie. Dorte har altid været enormt vellidt af alle og ekstremt udadvendt. Hun er dagplejer til dagligt og har kun positive forældre. Jeg tror ikke, at der er nogen, der ikke bryder sig om Dorte. Hun er elsket af ekstremt mange mennesker.