Lige nu: Tre fanger på flugt - to af dem er farlige

Tre fanger er flygtet fra retspsykiatrisk afdeling i middelfart. Det oplyser Fyns politi i en pressemeddelelse

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Tre fanger er flygtet fra retspsykiatrisk afdeling i middelfart under en gårdtur tirsdag aften.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse. 

Politiet modtog anmeldelsen kl. 19.07.

Personalet på stedet er ikke kommet til skade i forbindelse med fangeflugten.

Fangerne er farlige
En af fangerne skønnes ikke at være farlig for andre, men de to andre skønnes derimod at være så farlige, at politiet her til aften vælger af offentliggøre fangernes navne.

De to farlige fanger er:

Anthony Knud Kold, mand, 31 år, 182 cm høj, kraftig af bygning, lyst hår, blå/grønne øjne, iført hvide tennissko, mørke bukser, sort hættetrøje, sort halvlang jakke og hvide handsker. 

Michael Kamari, mand, 35 år, 186 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår, iført sorte sko, sorte joggingbukser og sort trøje/sweatshirt m/hætte.  

Tag ikke kontakt
Der er ikke nogen konkret mistanke om, hvor Anthony Knud Kold eller Michael Kamari er søgt hen, men Anthony Knud Kold har tidligere opholdt sig i Middelfart, hvor politiet også har eftersøgt ham. Michael Kamari har tidligere opholdt sig både i Jylland og på Fyn. 

Hvis man træffer de to personer, eller har kendskab til hvor opholder sig, bør man straks kontakte politiet på 114. Politiet fraråder, at man selv tager kontakt til fangerne.

- Ring til politiet og hold jer væk, siger vagthavende ved Fyns Politi Torben Jakobsen til Ekstra Bladet.

Politi: Det virker håbløst
Der er endnu ikke nogen spor af de tre fanger, men hos Fyns Politi håber man på, at offentligheden kan hjælpe politiet med at komme på sporet af dem snart.

- Vi har ikke fået nogen henvendelser endnu, så det virker sådan lidt håbløst. Middelfart er en transitby, så de kan være hvor som helst nu, siger vagthavende ved Fyns politi Torben Jakobsen.

(Opdateres)