Annonce:
Annonce:

Ligfund i garage: Anholdt sigtes for usømmelig omgang med liget

Der er formentlig sket en form for partering af kvinde-liget i Hadsund

Politiet har rejst telte ved findestedet. Garagen, hvor liget blev fundet, ligger i den hvide bygning i baggrunden. (Foto/video: René Schütze)
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

Den 28-årige mand, der sigtes for drabet på en endnu uidentificeret kvinde i Hadsund, bliver også sigtet for usømmelig omgang med liget.

Det bekræfter vicepolitiinspektør Niels Kronborg, Nordjyllands Politi, over for Ekstra Bladet, som tidligere på dagen fik oplyst fra en kilde, at der er skader på liget som efter en partering.

Liget af ukendt kvinde fundet i garage

- Vi er ikke klar til at melde detaljer ud, men jeg kan bekræfte, at den 28-årige sigtes for drab og usømmelig omgang med lig, siger Niels Kronborg.

Den 28-årige, der er fra lokalområdet, fremstilles klokken 15 i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg, hvor anklager Peter Rask vil begære ham varetægtsfængslet. Den 28-åriges stilling til sigtelsen kendes endnu ikke.

Politiet har endnu ikke fået identificeret kvinden:

Annonce:

- Vi har nogle spor at gå efter, om hvem hun måske kan være, men vi har ikke en identifikation endnu, og derfor er ingen pårørende underrettet, siger Niels Kronborg.

Motivet er ukendt
Vicepolitiinspektøren siger også, at politiet for nuværende ikke ved noget om motivet til drabet.

Politiet arbejder stadig på findestedet Nørregade 10 i Hadsund, hvor liget er fundet i en lukket garage, der har vippeport.

Politiet blev alarmeret kl. 4.20 i morges af et vidne, og da en patrulje nåede frem, blev den 28-årige anholdt kort efter, og liget blev fundet på stedet.

Hele søndagen har kriminalteknikere arbejdet på stedet, og også en retsmediciner fra Institut på Retsmedicin i Aarhus er på stedet. Politiet har også fået assistance af fire gruppe 1-hunde fra Aarhus, som de bedste næser til at snuse efter spor i området.

Ifølge vicepolitiinspektør Niels Kronborg er der ikke noget, som tyder på, at der er medgerningsmænd på fri fod.

Annonce:

Men anklager Peter Rask vil alligevel begære dørlukning i grundlovsforhøret, oplyser politiet, der stadig efterforsker massivt i sagen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: