Lille hund skambidt i tog

Politiet leder efter kvinde med boxer-hund i rødlig sele

Midt- og Vestsjællands Politi leder efter en ung kvinde, efter at en hund, hun havde med sig i toget, angiveligt overfaldt en anden hund.

Det fremgår af politiets døgnrapport.

Klokken 18:42 torsdag slog en 21-årig kvinde fra Karrebæksminde alarm, da hendes lille hund var blevet bidt flere gange af en anden hund i et tog på Ringsted Station.

Den 21-årige havde siddet i togets gang med sin hund i en taske mellem benene, da en anden kvinde kom ind. Med sig havde hun en stor hund i snor, og den gik angiveligt til angreb på det noget mindre dyr og bed flere gange.

Kvinden med den store hund gik derpå ud af toget og smuttede fra gerningsstedet. ifølge vidner forsvandt hun sammen med hunden væk fra stationsområdet og blev sidst set på Benedictevej.

Hun beskrives som værende mellem 18 og 25 år, 170-175 centimeter høj og almindelig af kropsbygning. Hun talte dansk, havde lys hud og sort langt hår og var iført 'meget makeup'. Derudover havde hun hvid bluse, grå joggingbukser og hvide sko på.

Hunden er en grå/brun boxer, og den var iført en rødlig H-sele.

Den skambidte hund havde fået kvæstelser i kæbepartiet/hovedet og på kroppen, men var ifølge den behandlende dyrlæge ikke i livsfare, oplyser politiet i døgnrapporten.

Politiet i Ringsted vil nu forsøge at identificere kvinden ud fra overvågnings-billeder fra stationsområdet. Samtidig opfordres personer, der har oplysninger om hende og den store hund, til at kontakte politiet på tlf. 114.