Annonce:
Annonce:

Lisa-drabet: Politiet har afspærret nyt område

Svensk politi leder efter flere beviser i Lisa-sagen for at sikre, at to drabsmistænkte kan holdes bag tremmer. Fire steder er nu afspærret

Lisa Holm nåede at være efterlyst i fem døgn.
Annonce:
Følg Krimi

Kampen for at få fældet den eller dem, der tog livet af den 17-årige Lisa Holm, fortsætter i Sverige. Mandag formiddag har politiet afspærret endnu et område i Blomberg, hvor den unge kvinde blev fundet dræbt natten til lørdag.

Det skriver Dagens Nyheter.

I alt leder kriminalteknikere nu efter beviser på fire afspærrede områder nær den gård, Lisa Holm blev fundet død. Flere svenske medier beretter om, at teknikerne løbende bærer papirsposer med beslaglagte effekter væk fra de forskellige steder.

Lammet af sorg: Læs venindernes gribende afsked med Lisa

To litauiske brødre på 31 og 35 år sidder fængslet i sagen - mistænkt for at have slået den 17-årige ihjel, mens en 34-årig kvinde, som er gift med den ældste bror, er sigtet for at have dækket over forbrydelsen.

Annonce:

Men de første beviser mod de to litauiske mænd - som begge arbejdede som håndværkere på en gård tæt på den café, Lisa Holm arbejdede på - er ikke stærke nok til at holde dem bag tremmer i en længere periode, forklarer politiets pressetalsmand Tommy Nyman.

Anholdte brødre delte dansevideo under Lisa-jagt

Derfor skal politiet senest tirsdag middag præsentere sagen for en dommer på ny.

- Vi forsøger at samle så mange beviser, vi kan, inden da, siger Tommy Nyman til Dagens Nyheter.

Politiet har endnu ikke offentliggjort, hvilke beviser man har på, at det er de to mænd, der har slået Lisa Holm ihjel, ligesom det er uvist, hvordan hun er blevet slået ihjel. Motivet for drabet er ligeledes uvist.

Den 35-årige drabsmistænkte og hans 34-årige kone, som også er sigtet i sagen. (Privatfoto)
Den 35-årige drabsmistænkte og hans 34-årige kone, som også er sigtet i sagen. (Privatfoto)

De to brødre og kvinden var indtil tidligere i dag alle tre på Facebook, men den yngste bror fik først slettet flere af sine offentlige billeder og opslag, og efterfølgende blev siden lukket helt ned.

Annonce:

Indtil da fremgik det blandt andet af hans side, at politiets efterforskning tilsyneladende ikke gav anledning til den helt store bekymring. Flere dage efter Lisa Holm forsvandt opdaterede den 31-årige livligt på sin profil - senest i onsdags - og han lagde blandt andet en humoristisk dansevideo op på sin side.

Lisas chef: Nu har vi brug for ro

Den 31-årige er angiveligt også gift, og han har lagt en stor mængde billeder ud på sin profil. Blandt andet optræder han på en række billeder fra forskellige byggepladser.

Han har også publiceret billeder med en kvinde og en lille dreng. Det er uklart, om der er tale om hans søn.

De to andre, som står anført som værende et ægtepar, har været mindre aktive i den seneste tid, men på deres Facebook-sider kan man blandt andet se bryllupsbilleder af parret.

Svensk politi i rørende Lisa-brev: Sverige er standset

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: