LIVE: Sygeplejerske tiltalt for drab: Retskemiker afgiver forklaring

Syeplejersken Christina Hansen nægter sig skyldig i alle anklager mod sig

Christina Hansen er tiltalt for tre drab og et drabsforsøg. Hun nægter sig skyldig. (Foto: Per Rasmussen)
Christina Hansen er tiltalt for tre drab og et drabsforsøg. Hun nægter sig skyldig. (Foto: Per Rasmussen)

RETTEN I NYKØBING FALSTER (Ekstra Bladet): Hvilke stoffer blev der fundet i patienterne, og i hvilke doser?

Det bliver et af temaerne ved dagens retsmøde i Retten i Nykøbing Falster, hvor den 31-årige sygeplejerske Christina Hansen blandt andet står tiltalt for drab på tre patienter, drabsforsøg på en fjerde samt for at have givet sin dengang syvårige datter den stærke sovemedicin Zopiclone, der fås på recept og ikke er beregnet til børn.

Sovemedicinen, som er af en type, der også blev fundet ved en ransagning af sygeplejerskens hjem efter hendes anholdelse, er fundet i en analyse af datterens hår, svarende til at hun har indtaget det i perioden op til tre en halv måned før prøvetagningen.

Christina Hansen er tiltalt for tre drab og et drabsforsøg. Hun nægter sig skyldig. (Foto: Per Rasmussen) Krimi Kollega: Der var de her såkaldte ’Christina Hansen-vagter’

Hele dagen er sat af til professor i retskemi, Kristian Linnet, fra Retsmedicinsk Institut på Københavns Universitet. Egentlig var det også planlagt, at fire af forsvarets vidner skulle afhøres, men de er blevet udskudt, fordi det forventes, at afhøringen af Kristian Linnet trækker ud.

Følg live-dækning fra dagens afhøring her.