LIVE: Vidne: Har tænkt hun var 'et uheldigt pigebarn'

En kollega til den drabstiltalte sygeplejerske havde fornemmelse af meget drama omkring sygeplejersken

Sagen mod den drabssigtede 31-årige sygeplejerske Christina Hansen fra Nykøbing Falsters Sygehus fortsætter i dag ved Retten i Nykøbing. (Privatfoto)
Sagen mod den drabssigtede 31-årige sygeplejerske Christina Hansen fra Nykøbing Falsters Sygehus fortsætter i dag ved Retten i Nykøbing. (Privatfoto)

Følg LIVE-dækning fra retssagen under artiklen.

En kollega, der var sygeplejerskekollega med Christina Hansen på akutafdelingen på Nykøbing Falster Sygehus, har tænkt, at den 31-årige sygeplejerske var meget uheldig og stod i mange dramatiske situationer.

Det forklarede vidnet M.E., der netop har afgivet forklaring i Retten i Nykøbing Falster.

- Jeg kan huske, at jeg en måneds tid inden tænkte, at hun er sgu et af de mest uheldige pigebørn, jeg kender, forklarede vidnet og nævnte, at sygeplejersken blandt andet havde været meget syg og indlagt, brækkede sin hånd under en hjertelungeredning og også havde haft problemer med både sit knæ og privatlivet.

Også arbejdsmæssigt oplevede vidnet, at der var drama omkring hende.

Christina Hansen er tiltalt for tre drab og et drabsforsøg. Hun nægter sig skyldig. Krimi Vidne i sms efter dødsfald: 'Nu er jeg ikke længere i tvivl'

- Jeg havde bemærket, at hun i mange tilfælde har stået i dramatiske situationer. Jeg har ikke selv oplevet det. Jeg har hørt Christina selv fortælle om flere forskellige episoder, hvor hun har stået med en dårlig patient, forklarede vidnet, der selv mødte ind på på vagt kl. 15-23 d. 28. februar sidste år. Det er begivenheder, der sker denne dag og i løbet af natten op til dagen efter, der udløser, at Christina Hansen bliver anholdt og nu står tiltalt for tre drab og et drabsforsøg. Det ene påståede drab ligger tilbage i 2012.

Vidnet forklarede desuden, at hendes overordnede indtryk af Christina er, at hun er en erfaren og meget selvstændig sygeplejerske med et godt overblik, der virker som om, hun har styr på sine ting.