Livstidsdømt voldtægtsmand leder efter kærligheden på nettet?

Fire gange dømt voldtægtsmand søger kæreste fra amerikansk fængsel

Robert Torres afsoner i nu fire livstidsdomme for seksuelle overgreb. En voldtægt på sygeplejersken, Lori Williams, og overgreb på en 63-årige kvinde og hendes 16-årige barnebarn. Foto: friendonline.org
Robert Torres afsoner i nu fire livstidsdomme for seksuelle overgreb. En voldtægt på sygeplejersken, Lori Williams, og overgreb på en 63-årige kvinde og hendes 16-årige barnebarn. Foto: friendonline.org

Han sidder indespærret i et fængsel i Beaumont i Texas, hvor han afsoner fire livstidsdomme for seksuelt overgreb og voldtægt. Han er 51 år, hedder Robert Torres, og hans største passion er at læse og svare på beskeder fra sine pennevenner. Men den tilværelse er ikke længere nok. Nu har han oprettet en datingprofil, hvor han søger kærligheden, skriver BBC Trending

'Mit navn er Robert Torres, og jeg blev født i 1965 i Lubbock... Mine nøddebrune øjne afspejler min olivenfarvede hud .. Jeg søger en kvinde, som er romantisk, og som kan dele mine kærestedrømme. Alle kvinder, der er åbne for ægte kærlighed, er velkomne'. Sådan skriver han i sin profiltekst på internetsiden friendonline.org, som er en hjemmeside for indsatte, der søger pennevenner eller kærester.

Det var det tidligere offer Lori Williams, der opdagede annoncen. Hun blev for 20 år siden voldtaget af Robbert Torres, imens hendes to døtre lå i et værelse ved siden af.

- Jeg holder øje med, hvad han laver. Jeg ved, han afsoner flere livstidsdomme samtidig, men det gør mig rolig at vide, hvor han er og holde styr på ham. Da jeg googlede hans navn, fandt jeg en pennevens-side for indsatte, hvor han havde lavet en online profil, siger hun til BBC Trending.

Efterfølgende kontaktede hun Texas' justitsmyndighed og bad dem om at fjerne det. Men til hendes overraskelse var det ikke muligt, fordi annoncen blev indsendt til en tredjepart, friendonline.org.

Selvom de indsatte ikke har adgang til internettet, kan de lave et online opslag ved at sende et fysisk brev til en pennevens-hjemmeside for indsatte. Derefter vil kontakten så foregå via mail. Tjenester, som er til rådighed i fængslerne.    

- Jeg følte, jeg blev slået med et knytnæveslag, for selvom han er dømt og fængslet, har han stadig mulighed for at komme i kontakt med andre kvinder, manipulere og forårsage skade, siger Lori William.

- Han er et voldeligt og seksuelt rovdyr, der ikke ser sig selv sådan, konstaterer hun.