Lokket i sex-fælde ved Ikea og tævet med hammer

26-årig dukkede op på p-plads ved Ikea for at få sex med ung kvinde. I stedet ventede en voldsmand med en hammer

Overfaldet skete på p-pladsen ved Ikea i Gentofte, hvor den 26-årige troede, han skulle have sex med en ung kvinde.
Overfaldet skete på p-pladsen ved Ikea i Gentofte, hvor den 26-årige troede, han skulle have sex med en ung kvinde.

En 26-årig mødte forventningsfuld op på parkeringspladsen ved Ikea i Gentofte, hvor han troede, han skulle have sex med en smuk ung kvinde.

Han var lokket derud med en sms og et foto af kvinden, og hun ventede da også på p-pladsen, da den 26-årige dukkede op ved 23.50-tiden den 11. maj i år.

Men stævnemødet med den fremmede kvinde endte i stedet i grov vold, fordi den 26-årige var lokket i en sex-fælde.

På stedet ventede en 31-årig mand, der slog den 26-årige tre gange i hovedet med en hammer, så han fik slået tre kindtænder ud.

Derefter gik den 31-årige løs på mandens bil og smadrede flere ruder.

I dag blev den 31-årige idømt otte måneders fængsel ved retten i Lyngby for grov vold og hærværk. Han tog betænkningstid med hensyn til anke.

Motivet til  det planlagte overfald var, at den 26-årige nogle dage før overfaldet havde haft sex mod betaling med to unge kvinder i en skov ved Borup på Sjælland. Han havde aftalt sex-mødet på en online datingside og betalte pigerne 600 kr.

Veninde var 'lokkedue'
Men kvinderne mente, at de skulle have flere penge, og den ene på 19 år kontaktede den 31-årige for at få hjælp til at skaffe pengene, og hun gav ham den 26-åriges telefonnummer.

Herefter udtænkte han sex-fælden og sendte en sms med tid og sted til den 26-årige sammen med billedet af en veninde, der også tog med ham ud til p-pladsen ved IKEA som 'lokkedue'.

Politiet har dog ikke kunnet bevise, at veninden vidste, at den 31-årige havde planlagt at overfalde den 26-årige. Heller ikke de to kvinder, som han havde haft sex med og som mente, at han skyldte dem penge, har været tiltalt under sagen.

Den 19-årige blev afhørt som vidne i retten, og hun mente, at aftalen mellem de to kvinder og den 26-årige var, at de skulle have flere penge end de 600 kr. Den 26-årige mente dog, at han havde betalt det beløb, som de havde aftalt.

Retten i Lyngby henviste den 26-årige til at søge erstatning for sine ødelagte kindtænder og den smadrede bil ved en civil retssag.

- Jeg er tilfreds med, at retten valgte at dømme den 31-årige og udmåle en længere fængselsstraf. Det er en meget grov sag, hvor der har været forudgående planlægning og med alvorlige skader på offerets tænder, siger anklagerfuldmægtig Anne-Mette Wedell Seerup.