Lokket til falsk jobsamtale: Voldtog 25-årig på luksushotel

Chefen for stuepigerne voldtog 25-årig i 'dronninge-suiten'

Sebastian Szerer, 39, udnyttede sin position som chef på luksus-hotellet til at voldtage en 25-årig jobansøger. (politifoto)
Sebastian Szerer, 39, udnyttede sin position som chef på luksus-hotellet til at voldtage en 25-årig jobansøger. (politifoto)

Det fire-stjernede luksushotel, Ruben Hotel på Buckingham Palace Road i London, er ramt af en skandale, efter at en af hotellets betroede ansatte voldtog en 25-årig mand i hotellets royale suite 'the Queens Suite'.

Offeret blev lokket til en job-samtale på hotellet til en stilling, som ikke fandtes, og 39-årige Sebastian Szerer gennemførte jobsamtalen med offeret, og viste derefter den 25-årige rundt på hotellet.

Da mændene nåede til 'dronninge-suiten', låste Sebastian Szerer døren og voldtog den 25-årige.

Sebastian Szerer var chef for alle hotellets 'stuepiger', der sørger for at værelserne og suiterne hele tiden er på hotellets fire-stjernede standard.

Voldtægten kostede i dag den 39-årige seks års fængsel. Dommen faldt i the Old Bailey, hvor retten kendte hotel-medarbejderen skyldig i går i voldtægt.

Skjulte voldtægten i et år
Det 25-årige offer skjulte voldtægten i et år, men da han igen blev kontaktet af Sebastian Szerer på et socialt medie med ordene 'Hallo fremmede', brød han sammen.

Han gik til en støtte-organisation for ofre for kriminalitet og her blev den 25-årige opfordret til at anmelde voldtægten til politiet.

Sebastian Szerer troede formentlig, at han var sluppet godt fra voldtægten, der skete den 15. april 2012.

Kriminalinspektør Lee Davison siger efter dommen, at Sebastian Szerer misbrugte sin position på hotellet som 'Head House Keeper" til at lokke offeret med et job, som ikke fandtes.

- Han voldtog ham, og heldigvis er han nu fundet skyldig. Jeg takker offeret for sin beslutning om at melde voldtægten til politiet, siger Lee Davison.