Annonce:
Annonce:

LTF'ere tiltalt: Krævede 15.000 for jakke

Medlemmer af Loyal to Familia i Fredericia anklaget for afpresning, trusler og videreførelse af banden på dagen, hvor den blev erklæret forbudt

Fem LTF'ere er tiltalt for at videreføre den forbudte bande i Fredericia. Tre af dem er desuden tiltalt for afpresning og trusler. Foto: Tariq Mikkel Khan
Fem LTF'ere er tiltalt for at videreføre den forbudte bande i Fredericia. Tre af dem er desuden tiltalt for afpresning og trusler. Foto: Tariq Mikkel Khan
Annonce:
Følg Krimi
Følg Bandeland
Følg Loyal to Familia

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Samme dag som Loyal to Familia (LTF) første gang blev erklæret forbudt via en afgørelse fra Københavns Politi, jagtede tre medlemmer af banden en person fra Kastellet til Falstersgade i Fredericia.

Her tog et af bandemedlemmerne flere gange en kniv frem og hævdede, at offeret skyldte 15.000 kroner for en såkaldt kevlar-jakke, der blandt andet bruges til motorcykelkørsel.

'Jeg stikker dig. Der kommer folk fra København og skærer i dig,' skal vedkommende med kniven have sagt under optrinnet. Samt: 'De skal nok gøre ved dig, som du har fortjent i fem år.'

Det mener anklagemyndigheden hos Sydøstjyllands Politi, som har rejst tiltale mod i alt fem mænd med tilknytning til LTF. Episoden fandt sted 4. september 2018 Sagen skal for retten i Kolding.

Annonce:

Mændene er henholdsvis 21, 23, 25, 28 og 30 år. Mindst en af dem har tidligere været i politiets søgelys for kriminalitet begået i forbindelse med LTF.

Tatoveringer og håndtegn
De to mænd, som ikke er anklaget for episoden med afpresning og trusler, er sammen med trioen tiltalt for at have videreført den forbudte bande.

Forud for jagten på offeret befandt de fem mænd sig ved 14.30-tiden ifølge anklageskriftet mod dem sammen ved Kastellet i Fredericia. Her henvendte de sig i samlet flok til offeret, hvorpå jagten begyndte.

Efter tre af mændene havde løbet offeret op, viste en af dem sin halstatovering med bogstaverne 'SYLF' (Support Your Local Family, red.), som politiet mener, er et LTF-kendetegn.

Da politiet siden henvendte sig til mændene, lavede en af dem et håndtegn med bogstavet F, som politiet ligeledes mener, er et LTF-kendetegn.

Godt en måned efter knivepisoden var politiet igen i kontakt med den nu tiltalte 21-årige. Her bar han ifølge anklagerne mod ham en sort kasket med et hvidt F, som også menes at være et LTF-symbol.

Annonce:

Politiet har konfiskeret to knive og den sorte kasket i forbindelse med sagen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: