Lufthavn i Miami lukker terminal efter skudepisode

En knivbevæbnet mand er ifølge flere medier blevet skudt i den internationale lufthavn i Miami

En terminal i den internationale lufthavn i Miami i Florida er natten til fredag dansk tid evakueret, efter at en bevæbnet mand er blevet skudt af politifolk.

Det rapporterer Fox News.

Lufthavnen bekræfter på Twitter, at der har været en hændelse, samt at situationen er under kontrol. Terminal J er midlertidig lukket, fremgår det.

Unavngivne lufthavnsmedarbejdere oplyser til Miami Herald, at "mindst et skud" er affyret.

Det er uklart, hvad der førte til skyderiet. Avisen skriver, at det af et tweet fra en navngiven person fremgår, at politifolk er set omringe et fly.

Oplysningen er ikke bekræftet fra officiel side. Der er foreløbig ingen informationer om den skudramte persons tilstand. Han var bevæbnet med en kniv, skriver Miami Herald.

Politiet i Miami bekræfter ifølge nyhedsbureauet AP, at det "efterforsker en skudhændelse, der involverer en betjent", men kommer ikke med yderligere oplysninger.

- Alt er under kontrol nu, og der er ingen trussel, siger Alvaro Zabaleta, talsmand for politiet i Miami-Dade County.

Forstyrrelsen kommer på et uheldigt tidspunkt, fordi lufthavne mange steder i Florida har ekstraordinært mange rejsende på grund af orkanen Irma, der er på vej mod delstaten.

Guvernøren i Florida har advaret befolkningen mod at ignorere myndighedernes opfordring om at søge i sikkerhed. Irma er en kategori 5-orkan og dermed den potentielt mest voldsomme til at ramme det sydøstlige USA i årtier.

Orkanen har indtil videre hærget adskillige caribiske stater.