Lykkelig familie efter julemirakel: David har det godt

Tre døgn var David forsvundet fra sin familien, men nu er han hjemme igen i god behold

Familien var naturligvis meget glad for at have David hjemme igen. (Foto: Kenneth Meyer)
Familien var naturligvis meget glad for at have David hjemme igen. (Foto: Kenneth Meyer)

Juleferien er reddet for italienske Massimo Della Torre og hans familie. Sønnen David har været forsvundet i vinterkulden i tre døgn, men nu er han på mirakuløs vis fundet i god behold.

Ekstra Bladet fangede en lykkelig stedmor.

- Det er virkelig dejligt, at han er hjemme igen. Vi frygtede det værste, og håbet var mere eller mindre opgivet, men nu er han hjemme, og det er bare fantastisk.

- David forstår ikke så meget. Han tror bare, at han har været ude på en lille gåtur, men han har altså været væk i tre døgn. Nu er han bare træt, og hele kroppen ryster, men han har det godt, siger Linda Pless til Ekstra Bladet.

Københavns Politi har fundet den 36-årige italienske mand, der har været forsvundet i tre døgn (Foto: Privat) Krimi Italienske David fundet i god behold

Massimo og David Della Torre er nu i fuld gang med at ringe hjem til familien i Italien.

- David forstå ikke al virvaren, der er opstået, men Massimo er utrolig glad, siger Linda Pless til Ekstra Bladet, mens de jublende italienske gloser kan høres i baggrunden.

Tidligere mandag aften bekræftede Københavns Politi over for Ekstra Bladet, at de har fundet 36-årige, David Della Torre, der forsvandt sporløst i fredags, anden juledag, fra en lejlighed på Magistervej i Københavns NV-kvarter.

- Han har det efter omstændighederne godt og har ikke brug for at komme på skadestuen. Nu har vi bragt ham hjem til hans forældre, siger vagtchef hos Københavns Politi Michael Poulsen til Ekstra Bladet.

Massimo Della Torre, 68, venter i afmagt på nyt hjemme hos sin danske veninde Linda Pless. (Foto: Jan Unger) Krimi Juleferien endt i mareridt: - Min søn er sporløst forsvundet

Ifølge politiet blev han fundet på Mimersgade på Nørrebro i København. Her havde han taget plads i et vindueparti ved Arbejdernes Landsbank.

Politiet fandt ham allerede klokken 21.35, men det tog en lille times tid at få bekræftet, at det rent faktisk var ham.

Den 36-årige italiener taler kun italiensk, så derfor blev han kørt ind på Bellahøj Station, hvor familien bekræftede hans identitet.

David Della Torre er psykisk handicappet og betegnes som autistisk med en udvikling som en 10-årig. Han havde ingen penge eller mobiltelefon med sig, og derfor frygtede politiet, at han var i livsfare.

David Della Torre og hans far var på juleferie hos en kvindelig dansk bekendt, da den 36-årige fredag ved 17-tiden tog sin jakke på og sagde, han ville gå en tur.