Annonce:
Annonce:

Madeleine-sagen: Anklagerne peger på denne sexforbryder

Anklagerne i Madeleine McCann-sagen er 100 procent sikre på, at den pædofile Christian Brueckner står bag drabet på den lille pige tilbage i 2007

Den dengang treårige Madeleine McCann forsvandt tilbage i 2007 fra sin families ferielejlighed i den portugisiske landsby Praia da Luz. Foto: Handout/Ritzau Scanpix
Den dengang treårige Madeleine McCann forsvandt tilbage i 2007 fra sin families ferielejlighed i den portugisiske landsby Praia da Luz. Foto: Handout/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Krimi

- Vi er overbeviste om, at vi har manden, der tog og dræbte hende.

Sådan lyder ordene fra den tyske anklager Hans Christian Wolters i drabssagen om Madeleine McCann. Han er nemlig overbevist om, at sexforbryderen Christian Brueckner er manden, der myrdede Madeleine.

Det forklarer anklageren i et længere interview med The Mirror.

Wolters fortæller ifølge det britiske medie, at anklagemyndigheden har beviser nok til at rejse tiltale imod sexforbryderen, og man håber på at få afsluttet sagen til næste år.

På nuværende tidspunkt sidder Brueckner bag tremmer for flere lovovertrædelser. Han er tidligere dømt for et seksuelt overgreb på en seksårig pige og for at have blottet sig for et andet barn.

I øjeblikket benytter anklagemyndigheden tiden til at samle det bedste mulige bevismateriale, før de bringes for retten.

Annonce:

- Det handler ikke kun om at tiltale ham (Christian Brueckner, red.). Vi vil anklage ham på baggrund af det bedst mulige bevismateriale, lyder ordene fra anklageren.

Artiklen fortsætter under videoen...

Sagen kort: Madeleine McCann.
 

Ingen beviser for døden
Anklagerne i sagen indrømmer dog, at man ikke har nogen beviser for, at Madeleine er afgået ved døden, selv om myndighederne i Braunschweig har gjort det klart over for de pårørende, at Madeleine ikke længere er i live - det havde man efter sigende nok beviser til at konstatere.

Men Wolters er dog stadig overbevist om, at man har fundet frem til gerningsmanden.

Madeleine var tre år og forsvandt fra en ferielejlighed på Ocean Club i Portugal tilbage i 2007. I bevismaterialet undersøges en såkaldt tilståelse, som Brueckner gav til en kammerat. Derefter har efterforskere fundet frem til, at Brueckner befandt sig på Ocean Club, da Madeleine forsvandt.

Annonce:

Brueckner boede også i en autocamper nær Praia da Luz - hvor Ocean Club har beliggenhed - da Madeleine forsvandt, og siden juni 2020 har han været mistænkt i sagen. 

- Det er omstændighedsbeviser. Vi har ingen videnskabelig dokumentation. Hvis vi havde en video af handlingen eller et billede af Madeleines død med Brueckner på kameraet, havde vi ikke været nødt til at foretage en offentlig appel. Men vi har kun omstændigheder, fortæller Wolters.

Trods omstændighederne er anklageren 100 procent sikker på, at Brueckner står bag mordet.

- Vi har ingen krop og intet dna, men vi har andre beviser. Baseret på de beviser, vi har, fører det til ingen anden konklusion, siger Wolters.

Sidste år ledte det tyske politi efter Madeleine i en kolonihave i Hannover.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til første afsnit af Ekstra Bladets nye, ugentlige krimipodcast 'Afhørt' herunder eller i din foretrukne podcastapp.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: