Mænd beskudt i bil - 21-årig ramt

Skudepisode i Herlev: Mænd i bil beskudt, en person ramt og på operationsbordet

Teknikere undersøger bilen. (Foto: Kenneth Meyer)
Teknikere undersøger bilen. (Foto: Kenneth Meyer)

Har du oplysninger om sagen, så kontakt os på 1224 (alm. sms takst) eller på 1224@eb.dk.

En 21-årig mand ligger natten til torsdag på operationsbordet på Rigshospitalets Traumecenter, efter en skudepisode fandt sted i Herlev kort før midnat.

Her blev flere mænd beskudt, da de kørte rundt i boligkvarteret Persillehaven, og det var føreren af bilen, der blev ramt af et enkelt skud.

Det bekræfter Københavns Vestegns Politi overfor Ekstra Bladet.

- Der kører en bil rundt med nogle personer i, da de bliver beskudt i Persillehaven, oplyser efterforskningsleder Hans Chr. Tonnesen fra Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

Kendt af politiet
Han kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvor den 21-årige mand er blevet ramt, og om han fortsat er i livsfare. Antallet af personer i bilen er også uklart.

- Vi har nogle personer til afhøring i øjeblikket. Vi kender dem alle i forvejen, siger Hans Chr. Tonnesen.

Det vides ikke, hvilket våben der er affyret med, præcis hvor mange skud der er affyret, eller om gerningsmanden eller gerningsmændene var til fods eller befandt sig i et andet køretøj.

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet tyder meget dog på, at mændene er blevet beskudt i et T-kryds og dernæst har sat i bilen i bakgear og med høj fart forsøgt at komme væk fra stedet. Dette er dog ikke blevet bekræftet af politiet. 

Bilen, hvor chauffør-vinduet er smadret, står med åbne døre forladt på parkeringspladsen. Mindst to patronhylstre er blevet spottet af Ekstra Bladets medarbejder.

Politiets teknikere er i gang på gerningsstedet.

1 af 3 Flere patroner blev fundet på gerningsstedet. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 3 En 21-årig mand, chaufføren af bilen, blev ramt med et skud. (Foto: Kenneth Meyer)
3 af 3 Teknikere undersøger bilen. (Foto: Kenneth Meyer)