Magnus' mor: Ingenting kan gøre mig hel igen

Otteårige Magnus var fløjet til behandling i Spanien, da han døde

Julie Eid med sine drenge, kræftsyge Magnus, og storebror Malte, inden afrejsen til Malaga. (Foto: Mogens Flindt)

Julie Eid, mor til kræftsyge Magnus, der tidligt i morges afgik ved døden, fortæller, at hendes otteårige dreng kæmpede til det sidste.

I en sms-besked til Ekstra Bladet skriver moren:

'De sidste 5 dage har han været hårdt plaget af voldsomme kramper. Han havde ikke længere glimt i øjet og hans smil var borte.'

'Han skulle have været startet på behandling fredag. Lægerne ønskede at stabilisere ham først. Desværre kunne hans lille krop ikke længere og i morges sov han ind.'

Magnus Andersen Eid døde på hospitalet i Malaga i Spanien, hvor han skulle have været i gang med en livreddende behandling mod en aggressiv hjernetumor.

I Danmark havde lægerne kun givet ham få måneder at leve i, men familien håbede, at en alternativ behandling på klinikken i Malaga kunne redde hans liv.

Magnus, hans forældre og storebror ankom mandag aften med privatfly til Malaga, men døden indhentede alt for hurtigt drengen.

Julie Eid deler også sin sorg på Facebook.

'Min elskede lille Miv sov i dag stille ind… ingen ord og ingenting i verden kan gøre mig hel igen. Du var min lille stjerne. Du vil aldrig blive glemt. For evigt er du i mit hjerte. Jeg ved du nu er en engel, og du lyser som en lille stjerne på himlen', skriver hun.

Magnus' historie blev kendt, da familien i februar oprettede en indsamling på Facebook-siden Fighting for Magnus (MIV). På under en uge indsamlede familien alle pengene til den dyre behandling.

Nyheden om Magnus' død er kommet som et chok for de mange danskere, der har fulgt hans tapre kamp. Hele morgenen er det væltet ind med mindeord og kondolencer på Facebook.

'Sender de varmeste tanker til Jer. Magnus vil aldrig blive glemt, han var en fighter som gik lige i hjertet på folk....han samlede en hel nation', skriver Anja.

'Sov sødt, kære Miv  - du bliver den smukkeste skytsengel for din familie. Kondolencer og tanker til hele familien', skriver Pia og fra Charlotte lyder det:

'Det gør mig så ondt at i har mistet jeres fantastiske dreng, føler med jer.. hvil i fred lille miv'.

1 af 2 
2 af 2 Julie Eid med sine drenge, kræftsyge Magnus, og storebror Malte, inden afrejsen til Malaga. (Foto: Mogens Flindt)