Mand afgået ved døden efter ulykke

En akutbil kørte sammen med en personbil mellem Hillested og Maribo på Lolland. Politiet kan bekræfte, at en cirka 60-årig mand er omkommet

Video: NakskovFoto/Byrd
Følg Krimi

Tidligere i dag kørte en paramediciner og en personbil sammen, hvor Ekstra Bladet kunne fortælle, at tre personer var kommet til skade.

Den ene af de tre tilskadekomne er afgået ved døden. Der er tale om en cirka 60-årig mand fra Maribo, som kørte i personbilen. De pårørende er underrettet.

- En ambulance og en paramediciner kommer kørende efter hinanden med udrykning, fortalte vagtchef Lars Denholt tidligere søndag til Ritzau.

- Vi formoder, at bilen holdt i vejsiden, da der først kommer en udrykning med ambulance kørende. De passerer, og så drejer bilisten formodentlig ud fra vejsiden for at lave en u-vending, og så kommer paramedicinervognen og kører frontalt ind i bilen, fortæller Lars Denholt, vagthavende ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Paramedicineren vil blive afhørt. Om han skal sigtes for at have overtrådt udrykningsbekendtgørelsen vil blive afklaret senere. Men først udestår en række undersøgelser, oplyser vagtchef Jan Nielsen til Folketidende.

Politiet fik anmeldelsen om sammenstødet klokken 12.23.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+